Menu

Strategia plasarii pariurilor cu scor corect 0-0

Strategia plasarii pariurilor cu scor corect 0-0

Aceasta strategie se bazeaza pe urmatorul sistem:

Plasati un pariu cu scorul exact 0-0:se intampla rar sa iasa asa, mai ales in cazul echipelor cu linii de atac fulminante. Aceste echipe rar isi termina meciurile 0-0, sau chiar la egalitate, sau chiar si atunci cand pierd sau cand castiga.

Astfel, s-a urmarit indeaproape acest tip de pariu:

-pariati 1 sau mai multe goluri intr-un meci ce are intotdeauna cote de 0,5 sau

-pariati un pariu cu scorul corect 0-0 ce are mereu cota de 12.

Aceste 2 tipuri de pariuri sunt practic la fel. Problema la prima optiune este ca profitul obtinut este unul mic, iar la a 2 a optiune este liabilitatea uriasa care apare, daca meciul chiar se termina 0-0.

De exemplu, s-au efectuat anumite statistici pentru cam 200 de meciuri alese la intamplare. Din aceste 200 de meciuri, doar in 16 dintre acestea s-a terminat cu scorul de 0-0, deci o rata draguta de succes de 92%. Daca, in schimb, veti fi mai selectivi in alegerea meciurilor, se poate obtine un procent de 95-98%. Atunci cand s-a evaluat scorul de 0-0, s-a constatat ca majoritatea meciurilor erau din ligi inferioare.

Daca exemplu, incepeti sa pariati folosind aceasta strategie, folosind un capital de 5 lire, si pariati pe meciuri a caror cota la 0-0 scor corect este de 11, dupa ce ati pariat 200 de meciuri, veti avea la sfarsit un capital de 582 de lire, care este un profit destul de frumos.

Problema acestui sistem este liabilitatea foarte mare, daca sunteti destul de ghinionist sa nimeriti un joc care se incheie 0-0, chiar intr-un meci cu echipe care marcheaza mult.

Plasarea pariurilor pe meciuri care se termina la egalitate

Aceasta este o strategie care functioneaza. Presupune urmatorii pasi:

-alegerea unui meci care, conform statisticilor, nu se va termna 0-0.

-inainte de inceperea meciului sau cateodata se asteapta cateva minute, se pariaza pe rezultat de egalitate la cea mai buna cota posibila.

-stati in fata monitorului si cum se marcheaza primul gol si dupa ce se deblocheaza cotele, plasam un pariu pe meci egal, la o cota care va asigura un castig sigur, pentru  a recupera liabilitatea de pe urma plasarii pariului si obtinerea si a unui profit, daca meciul chiar se termina la egalitate.

Un lucru pe care il puteti face pentru a fi siguri ca o sa castigati este sa pariati pe scor corect 0-0 si astfel, daca meciul se termina fara goluri, iar cotele la egal nu sunt mari, tot veti castiga sau cel putin nu veti pierde asa de mult.

Știri relevante