Menu

Strategie baseball de pariere pe echipa nefavorită

Strategie baseball de pariere pe echipa nefavorita
Sistemul nostru de alegere scăzut se bazează în mare măsură pe „nefavorita care tocmai au câştigat într-o ieşire din ziua anterioară. Echipele care castiga un câştig tind să joace cu mai multă încredere şi exista câţiva handicaperi care vor paria pe o echipă doar dacă au câştigat ziua precedentă.

Valoarea jucatorilor coteaza

Cheia este să nu alegi doar câţiva jucători care au câştigat jocurile lor anterioare, ci să îi localizezi pe cei care s-au impus în jocul lor anterior ca un câştigător, marcând 3 curse sau mai puţin. Cluburile care pot avea succes ca un underdog fără o performanta ofensivă puternică arata ca nu au nevoie să înscrie multe alergări pentru a castiga jocuri. Echipele care se încadrează în această situaţie sunt în mod normal puternice în apărare şi au un bullpen solid, care este exact ceea ce căutaţi.

Cu acest sistem, căutaţi echipe care au câştigat în jocul anterior şi care se confrunta cu o echipă din divizia lor. Deoarece echipele joacă atât de multe jocuri impotriva echipelor din divizia lor, exista o şansă mai mare ca „nefavorita să câştige jocul decât dacă ar juca un club în afara diviziei lor.

Strategie baseball de pariere pe echipa nefavorita

De mai multe ori echipa cu cel mai bun jucător de start pe hârtie va fi echipa favorizată

Motivul pentru care te duci împotriva acestor pitchers este faptul că probabil s-au confruntat cu o anumită echipa în cadrul diviziei lor de mai multe ori, iar cu cât jucătorii mai opuşi se confrunta cu un pitcher, cu atât mai mulţi jucători vor reuşi în cele din urmă să reuşească.

1) Primul lucru pe care doriţi să-l faceţi este să ridicaţi cotele pentru o anumită zi şi să eliminaţi orice jocuri în care o echipa este listata mai sus 1.50. Mai des când o echipa este listata la 1.50 sau mai mult pentru a câştiga un joc, exista şanse destul de mari ca favoritul să predomine în joc. Eliminând această opţiune, veţi economisi bani evitând tentaţia jocurilor de noroc pe favorită.

2) Apoi, eliminaţi orice nefavorita care a pierdut 3 sau mai multe jocuri la rând care se îndreaptă spre joc sau orice underdog care se confrunta cu un favorit care are o serie de victorii de 3 sau mai multe la rând. Acest lucru va permite să evitaţi să va lăsaţi prins de un „câine care nu joacă foarte bine sau să se confrunte cu un favorit care este fierbinte.

3) În cele din urmă, eliminaţi orice echipa care se confrunta cu unul dintre primii 20 de pitchers. Jucătorii de top din joc vor prevala de mai multe ori decât de altfel, iar evitarea înfruntării împotriva acestor aşi este un joc inteligent. În timp ce multe site-uri web vor clasifica jucătorii, cel care a avut cea mai mare valoare pentru acest sistem este evaluările lui Jeff Sagarin din SUA de astăzi.

4) Plasaţi pariurile pe cluburile rămase. Doriţi să plasaţi acelaşi pariu pe fiecare pariu. Tony sugerează plasarea între 1,25 – 2,50% din bankroll pe fiecare piesă.

Strategie baseball de pariere pe echipa nefavorită se joaca pe Betano

Deși pariurile online au fost permise doar în câteva locuri din lume, acesta nu mai este cazul. În prezent, legislația jocurilor de noroc din multe țări permite platformelor iGaming să ofere diferite categorii de pariuri și bonusuri. Acesta este unul dintre motivele pentru care oferta de bonus Betano este disponibilă pentru mulți clienți din alte părți ale globului și oferă o varietate de avantaje.

Vorbind despre Betano gasisti si un link cu detalii https://pariubet.ro/recenzie/betano/, acesta este unul dintre site-urile de pariuri pe care le puteți accesa în multe jurisdicții. Datorită multiplelor licențe ale companiei de la mai multe autorități de pariuri, Betano acceptă clienți din mai multe țări. Acestea fiind spuse, compania oferă majoritatea bonusurilor și serviciilor sale clienților europeni.

Știri relevante