Menu

Strategie de parie pe pitele de marcatori

Nicio strategie nu va poate asigura sau face mai probabil sa castigati, dar puteti utiliza strategii de pariere pentru a creste suma castigata daca previziunile dvs. devin realitate.

Pariurile distribuite reprezinta un exemplu excelent de adaugare a valorii atunci cand credeti ca vor avea loc doua evenimente. De exemplu, credeti ca stiti ca un anumit jucator va inscrie si o echipa va castiga. Daca ar fi sa plasezi aceste pariuri separat (pe care ar trebui sa le faci, deoarece acestea sunt pariuri conexe), ai putea spune 5/1 jucatorului sa inscrie primul 2/1 pe echipa castigatoare. Un pariu de 5 GBP pe fiecare va va castiga 35 GBP daca se intampla ambele evenimente.

Acum, daca plasati un wincast in schimb, sansele sunt mai probabil sa fie ceva de genul 10 sau 15/1, asta inseamna ca daca ati plasat 5 GBP pe acest lucru, puteti castiga mai mult ca 50-75 GBP. Daca credeti ca scorul va fi, de asemenea, 2-1 si pariati pe asta ca punctaj, acum vorbiti despre cote de genul 30/1 + (in functie de jucator, marcator, joc, casa, deplasare etc.), un fiver aici ar putea castiga 150 de lire sterline sau mai mult.

Cautati cele mai bune sanse – Acest lucru pare evident pentru orice pariu, dar in acest caz, acest lucru poate adauga serios valoare. Cotele pentru un punctaj de partaj intre rezervari vor varia mult mai mult procentual decat o piata, cum ar fi rezultatul meciului. De exemplu, o rezervare ar putea sa ofere 20/1 si alta 30/1 pe acelasi punctaj. Dupa cum spunem intotdeauna este logic sa avem un portofoliu mic de site-uri de pariuri si apoi pur si simplu sa mergi la cel cu cel mai bun pret.

Acopera-ti pariurile – Problema cu a spune ca un pariu de scor este ca probabilitatea ca acesta sa apara este desigur mai mic decat punctajul jucatorului sau punctajul corect individual. Prin urmare, multi oameni doresc sa plaseze trei pariuri separate, unul singur pe golgheter, unul singur pe scorul corect si apoi un pariu de partaj. In acest fel, daca intra doar unul dintre evenimente (golgheterul sau scorul corect), veti fi totusi platit, iar daca vin amandoi, veti obtine un castig mai mare.

Știri relevante