Menu

Strategie de pariere pe scor corect la orice casa

Nici o strategie de pariere nu va poate garanta ca veti castiga, dar utilizarea unei strategii bune va poate asigura ca atunci cand castigati veti obtine cea mai buna valoare posibila.

Aici discutam cateva metodologii comune de scor corect care ar putea ajuta pariurile pe termen lung:
Nu pariati niciodata pe 0-0

Invariabil, sansele la o remiza de 0-0 sunt aceleasi sau sunt foarte similare cu sansele niciunui gol. Daca doriti sa pariati pe 0-0, atunci pariati pe niciun golgheter.

Motivul pentru care ar trebui sa faceti acest lucru este ca, de obicei, obiectivele proprii nu sunt luate in considerare in niciun pariu de gol, dar sunt in pariuri corecte. Prin urmare, daca un joc se termina cu 1-0 si singurul gol a fost un gol propriu, pariul „fara goluri” va fi platit, dar pariul 0-0 nu va fi.
1-0 este calea de urmat

Exista doua motive majore pentru a paria pe un rezultat 1-0. In primul rand, este cel mai probabil rezultatul corect al scorului (daca combinati sansele de acasa si in deplasare), in al doilea rand va permite sa castigati mai des atunci cand exista rezultate de soc pentru subdog. Daca aveti un joc in care exista un favorit puternic, de exemplu, Manchester United si Notts County, de exemplu, sansele pe 1-0 pot fi adesea peste 20/1.

1-0 este cel mai probabil scenariu pentru ca judetul Notts sa castige acest joc, sa obtina efectiv un gol in fata jocului si apoi sa incerce sa vada acest joc. Vedeti aceste tipuri de rezultate din nou si din nou in fotbal si, prin urmare, acest lucru reprezinta un mare pariu. Pariati pe 1-1 sau 2-1 pentru a ramane in joc mai mult

O problema la pariurile corecte este ca poti pierde pariul foarte devreme in joc. Daca ati pariat pe 2-0 de exemplu si echipa de opozitie marcheaza devreme, pariul dvs. este imediat redus. Puteti sa va distrati si sa va mentineti pariul in viata mai mult, mizand pe un scor corect in care ambele echipe marcheaza, in felul acesta, cine va castiga mai intai pariul dvs. poate inca castiga.

Daca doriti sa pastrati cu adevarat optiunile deschise, luati in considerare un pariu „ambele echipe care vor inscrie”, puteti citi mai multe despre acestea in articolul nostru dedicat.

Știri relevante