Menu

Strategie de pariuri pentru goluri si piete alternative

Strategie de pariuri pentru goluri si piete alternative

Sectiunea de mai sus explica pietele si regulile majore ale obiectivelor, care se aplica, cu toate acestea, este mult mai mult de stiut pentru a obtine cele mai bune rezultate din aceste pariuri. In aceasta sectiune discutam despre strategiile de pariere pe goluri, care, daca sunt utilizate in mod sensibil, va pot imbunatati castigurile pe o perioada de timp. Nu uitati, nicio strategie de pariere nu garanteaza un castig, dar respectand cateva reguli va puteti asigura ca obtineti cele mai bune preturi posibile atunci cand castigati.

Analizand exemplele din ultima sectiune a ceea ce se intampla daca jucatorul tau nu incepe sau este scos, are sens intr-adevar sa inapoiezi un jucator care este mai probabil sa inceapa si sa termine un joc; cu exceptia cazului in care este vorba, aveti sentimente puternice ca un jucator va inscrie chiar daca un inlocuitor. In general, mijlocasii centrali si fundasii sunt mai putin susceptibili de a fi subordonati cu aripi si atacanti.

11 de inceput este anuntat, in general, cu o ora inainte de lansare, de ce sa nu astepti si sa retragi un jucator pe care il stii ca va incepe jocul? O ora este suficienta vreme pentru a cauta echipa si a plasa pariurile dvs. si sansele nu se vor misca foarte mult in acest timp, mai ales daca intrati rapid.

Pariati in joc daca jucatorul dvs. nu incepe

Daca doriti sa sprijiniti un jucator care se afla pe banca, dar credeti ca va veni si va inscrie, atunci asteptati si pariati in direct in timpul jocului. In acest fel veti obtine cel putin aceleasi sau in general sanse mai bune de a marca jucatorul si veti controla mai mult.
Incasa

Daca ati sustinut un jucator pentru a inscrie prima data sau oricand si se pare ca ar putea fi pe punctul de a se desprinde, atunci incasati-va rapid pariul. In acest fel nu veti primi in continuare pachetul dvs., dar nu veti pierde intreaga suma. Acest lucru s-ar putea intampla daca vedeti un jucator intr-o abordare neplacuta sau pur si simplu obtineti o idee din experienta ca este probabil sa fie subliniat.

Stiu ca suna evident sa faci cumparaturi pentru cele mai bune oferte, dar atat de multi oameni se inscriu la o singura rezervare si pot plasa pariurile cu ei, chiar daca ar putea primi conditii mai bune in alta parte. Inscriindu-va la o serie de rezervari variate, puteti avea o scanare rapida pentru cele mai bune cote sau oferte si puteti merge cu acel site de pariuri din zi. Daca ar trebui sa va inscrieti la casele de pariuri online noastre de goluri recomandate in partea de sus a acestui articol si sa mergeti cu cea mai buna pentru pariul dvs. in fiecare saptamana, atunci, in timp, acesta este cel mai bun mod de a adauga valoare pariurilor dvs.

Știri relevante