Menu

Strategie de plasare pariuri pe index de cartonase

Strategie de plasare pariuri pe index de cartonase

Din acea lista iti imaginezi ca echipele de pe ea sunt cele mai murdare pe care le-a vazut Premier League, dar nu se spune ca cu cat joci mai multe jocuri, cu atat ai mai multe sanse sa primesti o rezervare sau o trimitere.

Din aceasta cauza, masa ofera un sentiment inteles daca echipele sunt sau nu atat de murdare. S-ar putea sa fiti tentat sa inscrieti un pariu pentru ca exista o multime de carti intr-un meci dintre Chelsea si Everton, sa zicem, dar s-ar putea sa va confundati gresit.

lucru interesant in aceasta lista este faptul ca niciuna dintre echipele din prima lista nu este pe ea. Acest lucru ar putea fi legat de faptul ca majoritatea, daca nu toate, dintre partile enumerate aici au indurat o relatie mixta cu Premier League. Toate au fost retrogradate dintr-un moment sau altul si doar Watford se afla in top-flight incepand cu campania 2019-2020.

Este sugestiv pentru echipele care trebuie sa lupte pentru supravietuirea lor, fiind cel mai probabil sa infunde si sa dea lovituri libere sau penalitati. Rezultatul este ca partile tind sa se joace mai aproape de margine si, prin urmare, sunt mai predispuse sa ridice puncte de rezervare.

Daca va ganditi sa plasati un pariu pe cate rezervari vor fi intr-un meci sau cate puncte vor fi acumulate, merita sa va uitati daca exista o combinatie decenta de echipe care se lupta pentru supravietuire cu jucatori combatatori in randurile. Daca un jucator are un cap fierbinte in forma lui Wayne Rooney sau Duncan Ferguson, este mai important de remarcat inaintea pariului dvs.
Booking Points este un sistem folosit de casele de pariuri in care se acorda un anumit numar de puncte, in functie de faptul ca un jucator este rezervat sau trimis.

Daca unui jucator i se arata un cartonas galben, atunci de obicei primesc 10 puncte. Daca li se arata un cartonas rosu drept, atunci obtin 25 de puncte. Daca li se arata doua galbenuri si un rosu, atunci li se acorda 35 de puncte.

Unele case de pariuri folosesc un sistem diferit, in care jucatorii vor primi 1 punct, 2 puncte sau 3 puncte in consecinta. In general, insa, sistemul 10, 25 si 35 il folosesc.

Puteti paria pe cate puncte de rezervare vor fi oferite in timpul unui meci, astfel incat informatiile din aceasta pagina ar trebui sa va serveasca bine pe partea frontala.

Știri relevante