Strategie pariere handbal recomandata de experti

Pariurile pe handbal sunt la o cerere constanta in randul jucatorilor. Avantajele pietei includ un calendar bogat, precum si posibile inexactitati in plasarea liniei de catre casele de pariuri, in special in direct, datorita popularitatii nu foarte mari a acestui sport. Ai de gand sa pariezi pe handbal? In primul rand, ar trebui sa invatati algoritmul actiunilor strategice. Inainte de inceperea intalnirilor selectate, fixati totalul dinaintea meciului. In timpul intalnirii, de la mijlocul primei reprize pana la inceputul celei de-a doua, trebuie sa surprindeti momentul in care totalul cedeaza 4-5 goluri fata de cel initial si, sub rezerva meciului cu regulile strategiei descris mai sus, faceti un pariu pe total mai mult.

Va recomandam sa acordati atentie alegerii casei de pariuri, care este influentata de doi factori: casa de pariuri ar trebui sa ofere cote favorabile, precum puteti gasi la betano sau unibet si pariuri la handbal in modul live. Aici, vom mentiona cateva strategii eficiente de pariuri la handbal.

Pariuri pe totalul echipei individuale dupa prima repriza

O strategie destul de populara, a carei esenta este urmatoarea: echipa care a pierdut in prima jumatate a meciului va inscrie mai multe goluri in poarta adversarului in a doua repriza decat in ​​prima.

Exemplu. Dupa prima repriza, scorul este 9:12. Punem pariu ca totalul individual in meciul echipei care pierde va fi mai mare de 18 sau 17,5 (o optiune mai prudenta). Tinerii, femeile, amicalele sunt excluse. Exista o versiune usor modificata a strategiei atunci cand echipa care pierde trebuie sa joace acasa. Unele dificultati sunt cauzate de faptul ca casa de pariuri ia in considerare aceasta tendinta si stabileste cote subestimate. Iesirea este sa astepti in direct o crestere a potului.

Pe Internet puteti gasi o colectie de algoritmi de pariuri la handbal bazate pe legile acestui joc. Include metode de pariere pe totalul peste / sub, pe castigarea unui favorit care pierde, pe cote din exterior. Toate acestea se bazeaza pe abateri ale jocului de la prognoza initiala. Va recomandam sa va familiarizati cu acesti algoritmi.

Concluzii si recomandari

O analiza a pietei pariurilor la handbal si o revizuire a strategiilor ne permite sa afirmam ca sistemele si algoritmii considerati ai jocului ofera informatii pentru gandire, contribuie la dezvoltarea gandirii jocului si extind lista de instrumente care vor ajuta la dezvoltarea propriile strategii de pariere.

Știri relevante