Menu

Strategie pariuri curse căi pentru câştig pe termen lung

Strategie pariuri curse cai pentru castig pe termen lung
Cursele de cai sunt departe de sportul tău obişnuit, la fel şi pariurile pe acesta. În timp ce sporturile precum fotbalul, tenisul şi chiar fotbalul necesita concentrarea doar asupra sportivilor, cursele de cai necesita concentrarea nu numai asupra sportivilor (jockey), ci şi a cailor.

Acest lucru explica de ce nu vedem atât de mulţi pariori mizaţi pe cursele de cai, precum vedem în alte pariuri sportive, cum ar fi fotbalul. Pur şi simplu, parierea pe cai este o întrebare dificilă pentru oricine. Cum se poate atunci concepe o strategie de câştig pe termen lung? S-ar putea să vă întrebaţi!

Ei bine, cu toate dificultăţile sale, pariurile pe cursele de cai nu sunt ştiinţe rachete. Şi datorită seriei de instrumente pe care pariorii le au acum la dispoziţie, inclusiv echibase, pariurile pentru curse de cai sunt mai uşoare acum ca niciodată. Acestea fiind spuse, aceste câteva sfaturi vă vor ajuta să câştigaţi pariuri pe termen lung pe cai.

Ignorarea comentariilor de antrenor / jockey

Acest sfat este destul de simplu. Dacă vrei să pariezi pe un cal, ignora ceea ce spun jokeii sau dresorii. Desigur, fiecare antrenor sau jockey va dori ca oamenii să creadă ca calul lor este cel mai bun pentru o cursă, dar un parior experimentat ştie mai bine decât să creadă aceste afirmaţii.

În schimb, ia-ţi timp pentru a-ţi conduce temele şi pentru a-ţi sprijini caii pe baza a ceea ce îţi spun strategiile. În calitate de student al cărţii de formulare şi cineva care înţelege genealogiile, veţi şti deja dacă un cal va dura o anumită cursă sau va deveni mai moale mai devreme decât mai târziu, pur şi simplu nu aveţi nevoie de un antrenor sau de un jocheu care să va spună.

Şi pentru un parior începător care are nevoie de o a doua opinie cu privire la selecţiile de pariuri, puteţi avea încredere în statisticile de pe echibase pentru a va conduce în direcţia corectă.

Urmărind curse înapoi

Cursele de cai nu sunt întotdeauna câştigate în ultimele etape ale unei curse, aşa cum le place unora să creadă. Unele curse sunt câştigate / pierdute chiar de la început. Dar de unde vei şti asta când te concentrezi doar pe calul care a câştigat o cursă şi pe cel care a pierdut?

Acesta este motivul pentru care va recomandăm să reveniţi la curse anterioare şi să le urmăriţi din nou. La primul ceas, va puteţi concentra asupra modului în care un cal începe jocul. La al doilea ceas, va puteţi îndrepta atenţia asupra modului în care calul şi-a revenit sau a pierdut poziţia de câştigător. Şi la ceasul final, va puteţi concentra asupra oricărui incident din mijlocul cursei şi asupra modului în care acesta afectează calul.

În general, nu va concentraţi doar pe etapele de închidere ale unei curse trecute. În schimb, ia-ţi timp pentru a urmări o cursă din nou şi din nou şi ia lecţii diferite de la fiecare ceas.

Cele mai bune pariuri pe cai la Fortuna

Pentru cei care caută un site de pariuri bun cu capacitate de pariere în joc, Fortuna oferă o platformă bună pentru asta https://pariubet.ro/recenzie/efortuna/. Sunt multe sporturi incluse în oferta de pariuri live, precum fotbalul, dar și alte sporturi. Cu toate acestea, accentul se pune pe fotbal și există multe piețe utile de pariuri oferite.

Ceea ce ne-a surprins cu acest site este că oferă analize gratuite ale evenimentelor sportive pe site-ul său. Pentru toate cele mai mari evenimente fotbalistice, există o analiză foarte cuprinzătoare și utilă, care ne permite să alegem cele mai bune pariuri pentru evenimente.

Pentru utilizatorii de telefonie mobilă, există aplicații Android și IOS pe care le puteți descărca direct de pe site sau din App Store pentru Apple. Cea mai bună caracteristică a acestor aplicații este ID-ul tactil, care vă permite să vă conectați folosind amprenta digitală. De asemenea, oferă notificări push, streamuri live, pariuri rapide și, bineînțeles, pariuri live. Designul este foarte asemănător cu cel al site-ului principal și funcționează impecabil.

Știri relevante