Strategie pe castigatorul turneului in functie de preferinte

Pariul pe castigatorul unui anumit turneu este cel mai popular mod de a paria pe snooker, acest lucru fiind cunoscut sub numele de rezultat direct. Desi cele mai scurte cote vor fi bineinteles acordate favoritului, cu siguranta arunca o privire mai jos pe piata, deoarece snookerul produce socuri din abundenta.

Cu toate acestea, exista o serie de alte modalitati de a paria pe snooker. Exista, de exemplu, pariuri cu handicap in care pariorii pot da un jucator un avans sau pot prezice o aventura complet unilaterala. Parierea pe sesiune este atunci cand puteti paria pe sesiuni – sectiuni mici de meciuri in turneele mai mari, care constau de obicei din patru cadre. Strategie pe castigatorul turneului in functie de preferinte.

Daca nu doriti sa faceti o predictie cu privire la castigatorul unui meci, pariurile pe piata Over / Under ar putea sa va convina. Aici pariati pe numarul total de cadre dintr-un meci – deci, daca credeti ca va fi strans, pariati pe un numar mare si invers. La fel ca in majoritatea sporturilor, pariurile in joc si pe acumulator sunt disponibile si pentru snooker.

Ce este un pariu pe sens in snooker?

Fiind una dintre cele mai populare intrebari, aceasta merita propria sectiune. Prezentand in mare masura sfaturile noastre de pariere pe snooker, un pariu pe sens este atunci cand primesti o plata atat timp cat jucatorul ales ajunge la finala turneului. Daca ajung in finala si pierd, vei primi jumatate din cotele tale, dar daca vor castiga, vei primi suma totala.

Ce jucator ar trebui sa intorc pentru a castiga?

In afara de respectarea previziunilor de snooker ale tipsterilor nostri, exista si alti factori pe care ii puteti lua in considerare atunci cand vine vorba de castigarea unui pariu direct. Desigur, forma tinde sa fie un mare indicator al performantei, in timp ce s-ar putea sa doriti sa va uitati la oboseala. Sezonul de snooker poate fi pedepsitor, astfel incat cei care iau o pauza inainte de un turneu de multe ori se descurca mai bine. Merita, de asemenea, sa ne uitam la modul in care fiecare jucator tinde sa joace la un turneu dat. Unii iubesc un turneu anume, de exemplu, in timp ce altii prefera etape diferite.

Snookerul este o alta distractie populara in Marea Britanie si cu jucatori la nivel profesional care participa saptamanal la turnee din intreaga lume, pariurile pe snooker raman foarte populare in comunitatea de pariuri.

Faceti ca procentele sa fie luate in considerare chiar daca ratati lovitura citind tipsters experti Form Labs strategie de pariere pentru snooker.

Știri relevante