Menu

Strategie pentru îmbunătăţirea pariurilor plasate la handbal

Strategie pentru imbunatatirea pariurilor plasate la handbal

Handbalul ar putea fi un sport care nu este atât de cunoscut în multe, multe ţări cum este şi în Romania

In timp ce în altele precum Germania sau Polonia este unul dintre cele mai urmate. Din experienţa mea, aceasta nepopularitate se aplică şi celor care fac cote de la diferite case de pariuri, oferind cote foarte slab ajustate în unele ligi sau meciuri specifice care pot fi folosite cu rezultate foarte profitabile. În mod normal, cotele sunt greu bazate pe H2H şi statistici, deşi ar putea exista anumite circumstanţe care pot schimba drastic rezultatul unui meci, iar acestea nu sunt întotdeauna luate în considerare.

Încercaţi să căutaţi o mulţime de presa locală, concentrându-vă în limbile non-engleze: când vedeţi şanse care ar putea fi interesante pentru dvs., încercaţi doar să căutaţi cât mai multe informaţii despre acest meci în presa locală. Casele de pariuri primesc în mod normal aceste informaţii foarte târziu dacă ştirile sunt publicate după ce şansele sunt deja stabilite. Mai exact, dacă citiţi o presa care nu este bazată pe engleză, casele de pariuri vor avea nevoie de mai mult timp pentru a-şi ajusta şansele, poate mai mult de o zi. Nu vă faceţi griji dacă nu cunoaşteţi aceasta limbă, folosind Google Translator este suficient pentru a obţine elementele de bază ale articolului.

Strategie pentru imbunatatirea pariurilor plasate la handbal

Pe strategiile de handball se pariaza mai usor

Ţineţi evidenta problemelor financiare sau economice: din păcate, din cauza problemelor economice apar la fiecare câteva luni ştiri despre echipe care nu pot plăti jucătorilor lor, echipele care trebuie să dispară ca rezultat, jucătorii pot juca fără motivaţie, echipele pot obţine într-o serie de pierderi. Putem profita de asta dacă putem ţine evidenta acelor echipe. Un bun exemplu în acest sezon a fost Midtjylland – masculin, care a înlocuit toate echipele la mijlocul sezonului şi a început să piardă jocurile cu 20 de goluri.

Ţineţi cont de BUNDESLIGA: competiţia din Bundesliga este nebună, având în vedere momentul în care handbalul trăieşte acum. Sunt doar Prea multe jocuri, având în vedere nevoile de efort fizic de handbal. Fiecare echipă trebuie să joace 34 de jocuri în fiecare sezon, ceea ce este o nebunie, mai ales dacă comparaţi de exemplu cu Franta, unde joacă doar 26. Dacă echipa germana trebuie să joace şi competiţia europeană … jucătorii pur şi simplu nu vor rezista. De aceea trebuie să urmăriţi aproape această ligă, mulţi jucători se accidentează sau poate trebuie să joace 3 jocuri pe săptămână şi vor exista şanse ca echipele mari să sufere mult împotriva echipelor „uşoare”, ceea ce va face să puteţi obţine un joc uşor câştigarea unui pariu cu handicap.

Plasarea pariurilor pe handbal se face si pe Betano

Betano are unul dintre cele mai simple modele din industria jocurilor de noroc online. Are culori portocalii și gri, iar pagina de start are link-uri către toate secțiunile importante ale site-ului. De exemplu, în partea de sus, veți găsi link-uri către cazinoul virtual, cazinoul cu dealer live, pariuri sportive și secțiunea Vegas. Site-ul poate fi accesat în engleză și germană. În plus, dacă doriți să schimbați limba, ar trebui să faceți clic pe pictograma steag din partea dreaptă sus a paginii de pornire. Lângă această pictogramă, veți vedea butoanele de conectare și înscriere, împreună cu butonul de contact.

în ciuda faptului că este un cazinou relativ nou pe piață, Betano (https://pariubet.ro/recenzie/betano/) a făcut o mulțime de jucători loiali. Acest lucru se datorează varietății uriașe de jocuri, noilor bonusuri atrăgătoare pentru clienți și asistenței excelente pentru clienți. Continuați să citiți această prezentare generală a Cazinoului Betano pentru a găsi tot ce există despre platforma de jocuri de noroc și caracteristicile acesteia.

Știri relevante