Menu

Strategie poker pe bani la jocurile fără limită la pariere

Strategie poker pe bani la jocurile fara limita la pariere
Există oameni în Vegas al căror loc de munca este cercetarea psihologiei cheltuielilor. Ele construiesc şi renovează literalmente cazinouri încercând să maximizeze suma de bani pe care o pot scoate din buzunar.

Pentru a vă oferi câteva exemple de bază:

  • Covorul dintr-un cazinou este urât. Acest lucru se face intenţionat; folosesc modele şi culori obositoare pentru a te face să nu te mai uiţi la podea când mergi. Dacă nu te uiţi la podea, te uiţi la jocuri de masă şi jocuri de masă.
  • Nu exista ceasuri sau lumina naturală. Nu vor să ştii ce oră a zilei este. Oamenii sunt fericiţi să bea şi să parieze la 8 dimineata miercuri, atâta timp cât nu trebuie să li se amintească de asta.
  • Cazinourile sunt un labirint. Va trebui să treci pe lângă sute de mese şi sloturi pentru a-ţi găsi calea de ieşire.
  • Tabelele şi sloturile cu limite superioare se afla în zone mai atractive, cu oameni mai atrăgători.
  • Cazinourile angajează femei frumoase să stea şi să se joace la mese cu limite superioare. Nu vei fi primul sau ultimul tip care să stea lângă ea să o vorbească. (Aceşti oameni sunt cunoscuţi ca „recuzită”.)

Întregul oraş este construit într-un mod care va face să va doriţi să jucaţi jocuri şi limite în care nu aţi avut intenţia de a juca. Cultura Vegas glorifica orice victorie de dimensiuni decente şi matura pierderile sub covor. Nu mă înţelegeţi greşit şi credeţi-mă că vorbesc cam prost aici; Vegas este unul dintre cele mai mari oraşe din lume. Trebuie doar să ştii cum să-ţi păstrezi rolul în propriul buzunar. Acest ghid ar trebui să fie un punct de plecare excelent pentru dvs.

Dacă sunteţi un jucător de poker profesionist cu mize mici, veţi merge la Vegas să lucraţi

Acest lucru se va traduce în 8-20 de ore de poker pe zi. Vei locui în diferitele camere de poker şi vei fi mai mult decât mulţumit făcând acest lucru. Ca urmare, trebuie să mergeţi cu prietenii într-un cadru similar. Dacă cel mai bun prieten al tău vrea să meargă cu tine, dar el / ea nu joacă poker, vei face o mare greseala mergând cu ei. Veţi avea de ales să-i faceţi să staţi singuri în Vegas sau să va răciţi cu ei şi să pierdeţi cărţile de joc. Dacă nu poţi juca cărţi, nu poţi lucra.

Scopul tău este să pleci din Vegas cu mai mulţi bani decât ai avut înainte să ajungi. Trebuie să câştigi destui bani pentru a acoperi toate costurile călătoriei tale, precum şi pentru a câştiga pentru tine. Pentru a face acest lucru, trebuie să măcinaţi.

Doamnelor: înainte de a-mi scrie scrisori furioase despre acest punct următor, va rugăm să citiţi şi raţionamentul. Băieţi, este o greseala să mergi la Vegas exclusiv cu iubita ta (cu excepţia cazului în care, bineînţeles, va juca şi ea). Dacă cel mai bun prieten al tău nu ar vrea să rămână singur să se distreze, cum crezi ca s-ar simţi prietena ta? Am mai spus-o şi o voi spune din nou: nicio fată nu vrea să se simtă a doua ca cea mai bună dintre un joc de cărţi.

Ca fan al fotbalului poti juca si Poker la Netbet cu o bogata sursa de informatie chiar pe acest link https://pariubet.ro/recenzie/netbet-poker/, ești, desigur, interesat în principal de ceea ce se întâmplă pe gazon în întreaga lume. NetBet are pregătită o listă impresionantă de ligi de fotbal, ceea ce o face o alegere interesantă pentru pariuri pe fotbal. Puteți paria pe meciuri din aproape 50 de țări diferite, fără a include măcar meciurile internaționale. Pentru pariuri live, este bine că NetBet oferă o opțiune de cash-out. Meciul nu este așa de așteptat? Atunci poți oricând să ieși devreme pentru a limita pierderea. Pariurile la NetBet ar deveni mai interesante doar dacă ar fi disponibil și un stream live. Dar acesta este singurul defect pe care îl putem găsi.

Să vorbim despre șanse. În cele din urmă, fiecare jucător de noroc caută meciuri cu cote bune, astfel încât câștigurile să fie cât mai mari posibil. Fiecare casă de pariuri stabilește pe meci și pe pariu ce numere vor apărea pe ecran. Dar media unei case de pariuri este în mod clar mult mai mare decât cea a altuia. Și pentru cei cărora le place să fie ghidați de cote mari, NetBet este cu siguranță o casă de pariuri de reținut. Site-ul chiar afișează cu mândrie raportul de plată din acel moment și anul trecut. Rata medie de plată în 2017 a fost de 96,63%. Există o mulțime de case de pariuri cu această medie fiind în jur de 94%. NetBet cu siguranță nu este atât de economic.

Știri relevante