Strategie tenis camp bazata pe studiul factorilor esentiali

Strategie tenis camp bazata pe studiul factorilor esentiali

Formele recente conteaza

Este de inteles ca pariul semnificativ mai mare este pariat pe cursele de tenis decat turneele de circuit mai mici. Cu toate acestea, cei care fac cercetari in privinta performantelor jucatorilor pana la majora vor avea un avantaj distinct.

In tenis, unul dintre cei mai importanti factori pentru sansele unui jucator de a castiga este in ce forma se afla. Poate ca un anumit jucator a sarit peste multe turnee mai mici pentru a fi proaspat pentru urmatoarea majora. Acest lucru aduce in discutie inevitabilul argument „odihna vs. rugina”, care este discutat in multe sporturi de echipa. Unii jucatori mai in varsta pot beneficia de restul, in timp ce altii nu joaca la fel de bine atunci cand nu au fost testati recent.

Impreuna cu forma recenta a unui jucator, are acel jucator leziuni recente cu care se lupta? Nu au avansat atat de mult cat si-ar fi dorit in turneele recente si astfel increderea lor poate fi zdruncinata? Toate aceste lucruri sunt importante de remarcat inainte de a paria.

Strategie tenis camp bazata pe studiul factorilor esentiali

Gasiti accesorii pentru plati mai bune

In introducerea acestui articol, am pus ipotetica intrebare daca se pot castiga bani pe pariurile de tenis. Jucatori precum Djokovic, Federer si Nadal au adesea linii de bani de -5000 sau mai mari in rundele timpurii ale turneelor. Nu vor fi multi pariori dispusi sa depaseasca acel tip de bani pentru castiguri mici.

Cu toate acestea, exista inca o oportunitate de plati decente atunci cand acesti jucatori concureaza. In loc de linii monetare, aruncati o privire la diferite pariuri pe care le ofera meciurile de tenis. Poate fi o concluzie care a renuntat la faptul ca Federer va castiga meciul din prima runda, dar va castiga in seturi drepte? Poate un adversar mai slab sa salveze un set sau poate impinge jucatorul preferat la cinci seturi?

Pariurile stabilite sunt doar un exemplu al modului de a transforma un meci diferit intr-unul care poate intoarce plati decente. In plus fata de setarea pariurilor, se poate paria pe 50/50 de propuneri, cum ar fi numarul de jocuri jucate sau spre joc.

Uita-te la viitor

O alta modalitate de a castiga o plata placuta prin pariurile pe tenis este de a paria pe futures. Pariurile futures sunt oferite mai des in turneele majore. Cu toate acestea, sunt oferite de la cine va castiga turneul pana la cine isi va castiga sfertul.

Novak Djokovic a fost considerat un lider clar in a castiga Australian Open din acest an inainte de a incepe. Cu toate acestea, s-ar putea sa fiti surprins sa va dati seama ca avea cote future de +120 pentru a castiga titlul. Djokovic a pierdut doar un set inainte de finala, inainte de a-l invinge pe Thiem in cinci. Desi finala ar fi putut sa-i dea ingrijorator pe sustinatorii lui Djokovic, cu siguranta nu a fost testat in cele sase meciuri anterioare. Astfel, s-ar putea argumenta ca obtinerea lui Djokovic la cote plus pentru un astfel de turneu a fost o furt.

In ceea ce priveste femeile, sansele au fost mult mai generoase pana tarziu. Desi Serena Williams a dominat sportul de-a lungul carierei sale, ea a castigat doar una dintre ultimele 13 specializari. Astfel, a existat o multime de valoare de a alege campioana feminina in ultimele specializari. Daca faceti cercetarea adecvata, ati putea avea o zi platitoare frumoasa in urmatoarea majora.

Știri relevante