Menu

Strategii de pariuri pentru sporturi populare

Strategii si sisteme pentru cursele de cai, pentru meciurile de tenis, baschet si hochei pe gheata

Una dintre cele mai bune modalitati de a va ajuta sa patrundeti mai adanc in tainele pariurilor sportive este de a urma si de a folosi anumite sisteme de pariere. Acestea sunt planuri pe care le puteti urmari, in scopul minimizarii riscurilor si pentru a va ajuta sa va controlati rulajul si depozitul .In cele din urma, la sfarsitul zilei cautati o modalitate de a invinge casa de pariuri, iar pariorii au venit cu strategii de pariere si cu sisteme de pariere  pentru a reusi acest lucru. Acestea sunt lucruri grozave pe care le puteti folosi si pe care le puteti studia, adapta si chiar sa veniti cu unele noi.

Exista atat de multe sisteme de pariere pe piata si, asa cum sunt pentru fotbal, la fel de bine sunt si pentru cursele de cai sau o strategie de pariere pe meciurile de tenis, daca unii dintre voi prefer aceste sporturi. Pastrarea deschisa a optiunilor are o valoare mare in pariurile sportive, deoarece puteti pierde cateva mari oportunitati. Iata cateva dintre strategiile de top pentru alte sporturi, altele decat fotbalul.

Sisteme si strategii de pariere pe cursele de cai

Unul dintre sistmele de top in parierea pe cursele de cai este asa numitul “Dutching”. Exact ca in cazul mergeti la un restaurant si platiti nota de plata impartit. Acelasi tip de principiu poate fi aplicat la parierea pe cursele de cai. Alegeti o cursa, iar din acea cursa alegeti cei mai puternici 2 din 3 concurenti si care au cote decente. Apoi, puteti lucra la probabilitatea implicita a fiecarul concurrent. De exemplu, daca vreti sa pariati 10 lire, nu ii puneti pe toti pe un singur concurrent, ci impartiti miza cu o miza  mai mare, pentru concurenti ce au cote mai mici. Cu balanta potrivita a mizei, veti obtine acelasi profit, doar ca va veni de la fiecare concurrent pariat. Puteti, de asemenea explora statisticile ca si o strategie pe cursele de cai.

Aceasta stratef=gie poate presupune mai multe tipuri de pariuri:

-strategia de pariere pe cursele de cai in ambele feluri

-plasarea de pariuri pe favorite falsi- este si aceasta o buna strategie

-sistemul de pariere pe cursele de cai.

Daca stiti cum sa le folositi aceste strategii, puteti obtine castiguri frumoase. Oricum, necesita timp invatarea acestor strategii.

Știri relevante