Menu

Strategii de pariere fotbal si sisteme de pariere pe fotbal

Strategii de pariere fotbal si sisteme de pariere pe fotbal

Este o strategie simpla, directa, prin care puteti selecta un numar de meciuri pe un bilet si decideti care care vor fi “peste”si care vor fi “sub” linia de goluri. Ca si in cazul celorlalte tipuri de pariuri, nu exista nicio certitudine . Dar, este o singura optiune de 50-50% pe un meci, lucru care este mai bun decat 1 din 3, ca in cazul parierii pe rezultatul unui meci.

Toate strategiile de pariere ar trebui sa fie bazate pe statistici si, de exemplu, inj cea prin care va puteti baza optiunea pe care o aveti pe suma numarului de goluri pe care echipa A a marcat-o si a primit-o per meci intr-un sezon in meciurile pe care le-a jucat pe teren propriu. Apoi faceti media golurilor marcate si primate de catre echipa B in meciurile pe care le-a jucat in deplasare, iar din aceste date puteti stabili limita minima si maxima de goluri care are cea mai mare posibilitate sa iasa. Daca media este destul de ridicata, sa zicem 2,70 sau mai mare, atunci exista o valoarea mare a cotei pentru linia de peste 2,5 goluri in acel meci.

Schimburile de pariuri care exista permit pariorilor sa faca asa numitele carti verzi pentru pariurile lor.Astfel, puteti face o selectie intr-un meci si apoi, in timpul meciuli, puteti face o alta selectie, dar care este in contradictie cu primul pariu facut. Daca obtineti cotele corecte, atunci veti putea obtine un profit, indifferent de rezultatul meciului.Puteti paria ca se va marca mai mult de 1 gol in acel meci, de exemplu, lucru care de obicei are o cota mica. Apoi, puteti sa pariati ca rezultatul meciului va fi 0-0, pariu pe scor correct. Astfel, atata timp cat ridicati liabilitatea in termenii cotelor pentru optiunile pe care le-ati selectat, atunci puteti obtine niste profituri frumoase. Sau puteti selecta un meci care este foarte putin probabil sa se incheie 0-0 si puteti paria ca se va incheia la egalitate, inainte de inceperea meciului. Cu cat se va marca mai repede un gol, cu atat mai repede puteti plasa un pariu ca meciul se va incheia la egalitate.

Nu sariti direct pe o strategie de pariere si sa incepeti sa va aruncati pe ea. Nu asa functioneaza. Alegeti o strategie si apoi testati-o pe hartie.Urmariti planul mai multe saptamani pentru a vedea posibilele rambursari si ce rata de castiguri are acea strategie de pariere.

Știri relevante