Menu

Strategii si sisteme de pariere avansate

Primul lucru care trebuie spus aici este ca nu exista o strategie sau un sistem de pariere care sa functioneze pentru toata lumea si, cu siguranta, nu exista sisteme sigure care nu reusesc, pana la urma ati vazut vreodata o carte sau un cazino sarac? Spunand ca, in functie de sporturile si pietele pe care doriti sa le participati, exista cateva pariuri care pot oferi o valoare mai mare decat altele si exista strategii pentru a maximiza castigurile pentru momentul in care predictiile dvs. sunt corecte.

Discutam diferite strategii potrivite diferitelor tipuri de sport si pariuri in sectiunea noastra de ghiduri de pariuri. Un exemplu ar fi ambele echipe care vor marca strategia, daca credeti ca o echipa va castiga, dar credeti ca sunt susceptibile de a acorda in acest proces, atunci acest lucru poate fi un mare pariu care ofera cote mai mari decat castigul obisnuit.

Sistemele in general nu vor functiona niciodata pe termen lung si nu le sustinem. Cu toate acestea, puteti citi ghidul nostru pentru sistemele de pariuri daca doriti sa aflati ce este un Martingale, Labouchere sau un D’Alembart sau sa descoperiti care este progresia pozitiva si negativa. Pariati doar cu un site de pariuri cu licenta reputabila.

Toate casele de pariuri online enumerate pe acest site au o licenta completa de jocuri de noroc din Marea Britanie, emisa de comisia de jocuri de noroc. De asemenea, sunt implicati activ in promovarea jocurilor de noroc in conditii de siguranta pentru cei peste 18 ani si sunt obligati sa respecte codul de conduita, in special in solutionarea plangerilor si in ceea ce priveste jocurile de noroc responsabile.

Este ilegal sa operezi in Marea Britanie fara licenta, dar exista multe site-uri umbrite care iti vor lua cu placere banii in ciuda acestui lucru. Daca pariati cu acesti operatori, nu veti avea nicio protectie in conformitate cu legislatia Regatului Unit. Acest lucru inseamna ca, daca decid sa nu va plateasca sau daca dispar cu totul, veti avea mici sanse sa va recuperati banii. Verificati intotdeauna daca casa de pariuri detine mai intai o licenta de jocuri de noroc din Marea Britanie.

Știri relevante