Menu

Strategiile de exchange si sistemele la betfair

Schimbul de pariuri de la Betfair au ajutat pariorii sa aiba un control mai buna asupra pariurilor lor. Ei pot sa aiba un anumit sens al flexibilitatii, prin crearea unei “carti vrezi” pentru un eveniment. Aici, va puteti acoperi liabilitatea pentru toate rezultatele, asa ca orice s-ar intampla intr-un meci, tot veti obtine un profit. De exemplu, daca vreti ca o echipa sa castige intr-un meci, apoi in timpul meciului pariati pe ei ( atata timp cat miza si preturile sunt suficiente ca sa va acopere pierderile ), atunci aveti o “ carte verde”, pe baza careia veti castiga.

 Astfel, acesta este un avantaj urias, acela de a folosi schimbul de pariuri si strategiile si sistemele aferente acesteia, urmand a intra in profunzimea articolului. Prin urmare, datorita faptului ca schimburile de pariuri sunt prietenoase cu pariorul, in ceea ce priveste crearea sistemelor, se poate spune ca s-a ajuns la o platforma grozava pentru pariori, in sensul ca ei pot schimba strategii si sisteme pe aceasta platforma. Betfair, are de exemplu, un forum pentru utilizatori, acolo unde pariorii ofera toate felurile de ponturi si sisteme, care sunt foarte valoroase informatii si pe care nu puteti sa le ignorati.

Daca sunteti interesati de o recenzie a celor mai bune strategii de pariere, va recomandam sa vizitati pagina principala dedicate strategiilor de pariere.

Daca vreti sa aflati mai multe despre pariere, atunci ar fi bine sa gasiti cele mai bune strategii si siteme de schimburi de pariuri pe care le considerati satisfacatoare, apoi alocati ceva timp pentru a le test ape hartie, inainte de a le juca cu adevarat. Poate atunci veti fi capabili sa va create propria strategie pe care sa o impartasiti, adica “totu pentru a invinge casa de pariuri”.

Astfel, mergeti inapoi la “ oportunitatile” acordate de Betfair si create o “carte verde”. Iata cum functioneaza si acelasi principiu poate fi aplicat in orice sport. Abilitatea de a paria si de a avea optiuni este importanta. Ideal este sa balanta corecta intre a gasi un meci la o cota buna si idea de intoarce profiturile care au un risc mic. Dar cheia este rabdarea si perseverenta.

O alta cheie oferita de Betfair este cea  numta “ditching” care are si o parte opusa. Se poate aplica in cazul curselor de cai, in care pariati toti caii care au cote mici la castigarea cursei.

Astfel, aveti un risc potential mic, astfel incat, orice rezultat ar iesi, tot veti avea un profit, chiar daca este unul mic.

Știri relevante