Menu

Strategiile de pariere dupa rating-ul utilizatorilor

Strategiile de pariere dupa rating-ul utilizatorilor

Sistemele si strategiile pentru pariurile sportive au fost disponibile pentru pariori de multi ani. Este un domeniu care se afla intr-o continua dezvoltare, dar, in acelasi timp, ofera si sfaturi, ponturi si strategii de pariere.

In acest moment, sunt disponibile mai mult de 70 de strategii de pariere, numar care este intr-o continua crestere.

Avantajul unei astfel de bogatii de informatii vine probabil din usorul dezavantaj care provine din citirea unui numar coplesitor de articole.

Din 2012, a fost adaugata posibilitatea de a clasifica fiecare strategie in parte si multi pariori au utilizat aceasta oportunitate.

Prin urmare, a fost foarte clar ca a existat posibilitatea oferirii unui clasament al strategiilor de pariere, in functie de nota pe care fiecare strategie in parte a primit-o de la pariori. Trebuie spus ca au fost catalogate strategiile care au avut un minim de note primate, cu scopul de a evita distorsiunile.

Pariurile sportive sunt facute in general de 2 tipuri de pariori.Aceia care pariaza sa castige si aceia care pariaza pentru distractie.

Orice tip de parior ar fi, scopul final este sa castige impotriva casei de pariuri. Cu toate ca fotbalul este foarte imprevizibil ( acest lucru face ca pariurile pe fotbal sa fie asa de tentante ), anumite indrumari pot sa fie urmate, cu scopul macar de a creste sansele de castig.

Prima regula este sa fiti foarte clari la minte si increzatori despre ce si cum sa pariati. Intotdeauna trebuie sa aveti in considerare urmatoarele aspect, inainte de a paria pe o echipa

  • forma echipei-intotdeauna verificati forma si performantele recente. Daca puteti, cititi rapoartele ultimelor meciuri pentru a vedea daca echipa a fost ghinionista sau daca portarul advres a avut o zi grozava.
  • statisticile de acasa si din deplasare-unele echipe joaca mai bine acasa, altele joaca mai bine in deplasare.
  • intalnirile directe-verificati istoricul dintre cele 2 cluburi, deoarece in fotbal, mai mult sau mai putin, istoria se repeat ani la randul.
  • noutatile despre echipe-aveti in vedere tot timpul accidentarie sau suspendarile, care jucatori lipsesc si cat de importanti sunt cei care lipsesc.
  • motivatia-verificati motivatia echipelor si cat de important pentru ele este meciul respectiv.
  • daca au neaparata nevoie de puncta, daca sunt interesate de Cupa, etc.
  • programul este unul foarte important-daca programul este aglomerat, se poate ca echipele sa fie obosite, sau poate ca urmatorul meci este mai important decat cel actual.

Știri relevante