Menu

Strategiile pariuri sportive-progresia martingale explicata

Strategiile pariuri sportive-progresia martingale explicata

Sa spunem ca incepeti cu 10 lire. Plasati un pariu pe un anumit eveniment ce are cota in jur de 2,00. Daca pierdeti, plasati un pariu de 20 de lire pe un alt eveniment, la fel, cu o cota in jur de 2,00. Daca pierdeti din nou, plasati un pariu cu valoarea de 40 de lire pe un alt eveniment cu o cota in jur de 2,00.

Acum, daca ati castigat, veti castiga 40 x 2,00=80 de lire., iar suma investita a fost de 40+20+10= 70 de lire. Asa ca ati obtinut un profit de 10 lire sau castigul va este egal cu miza initiala.

Despre acest lucru este vorba in progresia Martingale. Singura problema este ca mizele pot urca foarte repede, iar daca intrati intr-o serie necastigatoare, va veti putea pierde toti banii cu usurinta. Daca pierdeti 5 pariuri la rand, al 6 le pariu ar trebui sa fie la o miza de 320 de lire, care este de 32 de ori mai mare decat pariul initial.

Astfel, progresia Martingale, ar trebui sa fie un system grozav daca aveti un buget nelimitat, iar casa de pariuri nu are limite pentru pariuri pe anumite evenimente. Din pacate, nu se aplica si in viata reala acest scenario, asa ca va trebui sa aveti grija daca incercati sa implementati un system similar.

Din moment ce problema este ca mizele pot creste repede, puteti incerca sa descresteti progresia prin alegerea evenimentelor care au cote mari, de genul pauza/final, sau scor correct. Daca, cotele pe care le-ati ales sunt mai mari, atunci nu va trebui sa va dublati miza de fiecare data cand pariati si va puteti calcula ce miza va va adduce profit. Desigur, din moment ce cotele sunt mai mari, seria de pariuri necastigatoare poate sa fie mai lunga.

Parierea pe rezultate de egalitate prin progresie

Pasi:

-alegeti un meci cu rezultat X.

-miza sa fie 2 unitati.

-cota sa fie de 3,00

Daca meciul este pierdut, alegeti alt meci cu miza tripla.

De exemplu, urmatorul meci va fi pariat tot ca si X, cota trebuie sa fie de 3,00, iar miza in acest caz, sa fie de 6 unitati.

Ca mai toate strategiile prin progresie, aceasta strategie este foarte periculoasa. Dupa cateva pariuri pierdute, sunteti falimentat. Daca, cotele, sunt in jur de 3,00, nu este deloc necesar sa triplati mizele. Aceasta strategie mai este cunoscuta si sub numele de strategia “egalul”.

Știri relevante