Menu

Suma de depunere minima superbet este accesibila

Suma de depunere minima superbet este accesibila skrill

Puteti finanta depozite in Superbet prin carduri VISA si Mastercard, Skrill, Neteller, paysafecard si transferuri bancare cu depunere minima superbet. Suma minima de depozit este de 20 ron. Depozitul maxim este de 45.000 EURO pentru VISA, Mastercard, Skrill si Neteller; 20.000 ron pentru paysafecard; nelimitat pentru transferuri bancare. Timpul de procesare este instantaneu pentru toti. Depozitele efectuate prin transfer bancar sunt disponibile imediat dupa finalizarea tranzactiilor. Conform legislatiei romane, casa de pariuri percepe comision de 2% pentru depozite care merg direct la bugetul de stat.

Retragerea se poate face prin aceleasi metode mentionate mai sus cu depunere minima superbet. Suma minima de retragere este de 20 de lei. Suma maxima este de 200.000 lei pentru VISA si Mastercard; 45.000 ron pentru Skrill si Neteller; 20.000 ron pentru paysafecard si nelimitat pentru transferuri bancare. Timpul de procesare este de 3-6 zile lucratoare pentru VISA si Mastercard; instant pentru Skill, Neteller si paysafecard si 1 zi lucratoare pentru transferuri bancare. Casa de pariuri nu detine comision pentru retrageri si nici pentru depunere minima superbet, desi se pot percepe comisioane daca se efectueaza mai multe operatiuni de retragere intr-o singura zi.

Suma de depunere minima superbet este accesibila

O conversatie cu Johnny Hartnett, CEO, si Marcello Magaletti, COO al Superbet, cu Bob Barthelmes, Managing Director, Blackstone.

2019 a fost un an mare pentru Superbet – Grupul Blackstone a investit in operatorul de pariuri sportive pentru a-si accelera veniturile, iar o noua echipa de management a sosit pentru a-l conduce prin urmatoarea etapa de crestere. Echipa a lansat, de asemenea, o initiativa pentru a castiga mai multa vizibilitate asupra clientilor care viziteaza cele 1.300 de magazine Superbet, cu scopul de a-i transforma in clienti multicanal. CEO-ul Superbet, Johnny Hartnett, si COO Marcello Magaletti, si directorul general al Blackstone, Robert Barthelmes, au discutat despre modul in care au lucrat cu AWS pentru a infuza mai multe date si perspective in afacere, permitand Superbet sa creeze o experienta mai satisfacatoare pentru clienti si sa creasca rapid.

Ne puteti spune mai multe despre Superbet si ce provocari ati intampinat atunci cand v-ati inceput rolurile in companie cu privire la depunere minima superbet.

Johnny Hartnett: Superbet este cel mai mare operator de pariuri sportive din Romania. Oferim jocuri de cazinou, sporturi live, sporturi inainte de joc, loterie si multe altele. Blackstone a investit 175 de milioane de Euro in mai 2019 pentru a ne ajuta sa crestem cota de piata si sa ne extindem in Europa Centrala si de Est. La acel moment, afacerea noastra era 40% online si 60% retail in 1.300 de locatii.

A avea date pentru a identifica cea mai profitabila cohorta a noastra a fost esentiala, schimband modul in care investim si ne gandim la operatiunile noastre de zi cu zi.

Știri relevante