Menu

Suma minima ce se depune la Winmasters

Suma minima ce se depune la Winmasters

Suma minima care poate fi depusa la Winmasters este de 40 de RON, iar metoda de plata poate fi diferita. Astfel, se poate depune folosind un card bancar, Paysafecard, Skril si Neteller.

Pentru depunerea banilor prin transfer bancar, suma minima este de 250 de RON.

Suma maxima care poate fi depusa in contul de pariuri neverificat este de 900 RON, dar pentru ca oricum vor fi solicitate toate datele odata cu prima retragere, este indicat sa verificati contul inca de lainceput.

Pentru a plasa primul pariu, trebuie mai intai sa faceti o depunere in contul de pariuri. Trebuie doar sa apasati butonul „Depuneti’si sa selectati metoda dorita, din cele disponibile.

Suma minima de depunere variaza in functie de metoda de plata. Astfel:

-prin card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard si Zebra este de 40 de RON.

-prin transfer bancar rapid este de 200 RON.

In ceea ce priveste durate de procesare, banii sunt disponibili instant pentru depunerile prin card bancar, Skrill sau neteler si in termen de 3-5 zile lucratoare, prin transfer bancar rapid.

Nu sunt percepute taxe de depunere, dar puteti fi taxat cu un mic comision din partea unitatii bancare.

Pentru depunerea prin card bancar, depunerile au loc instant, sunt scutite de taxe,  dar puteti fi taxat cu un mic comision din partea unitatii bancare. Depunerea minima in acest caz este de 40 de RON, iar cea maxima de 9, 000 RON.

-in cazul portofelelor electronice, Skrill si Neteller, depozitul minim este de 40 de RON, iar cel maxim de 9, 000 de RON. Are loc instant si este scutit de taxe.

Prin Paysafecard, depunerea minima este de 40 de RON, iar cea maxima este de 9, 000 de RON.  Are loc instant si este scutit de taxe. Pentru transferul bancar, depunerea minima este de 200 de RON, iar cea maxima este de 42, 000 RON. Depunerile au loc instant si sunt scutite de taxe, dar unele comisioane pot fi percepute de unitatea voastra bancara. In acest caz, banii nu vor intra automat in cont, ci va fi nevoie de 3-5 zile lucratoare.

In concluzie, la Winmasters, depunerea minima este de 40 de RON, daca depuneti cu cardul sau un portofel electronic si 200 de RON, daca alegeti o depunere printr-un transfer bancar.

Știri relevante