Menu

Suma minima depunere betano

suma minima depunere betano
Cu atât de multe case de pariuri online precum Betano disponibile în zilele noastre, este foarte greu să găsești ceva unic. Prin urmare, multe case de pariuri încearcă să atragă jucători noi, oferind bonusuri generoase la depunere.

De obicei, funcționează astfel – odată ce deschideți un cont și depuneți o anumită sumă de bani, casa de pariuri va adăuga o sumă bonus la suma totală. Desigur, nu o veți putea retrage imediat. În schimb, retragerile vor deveni disponibile numai după ce plasați un număr de pariuri.

Ar fi foarte frumos să vedem că toate casele de pariuri oferă astfel de oferte, dar, din păcate, lucrurile sunt ceva mai complexe în multe locuri. De exemplu, unele case de pariuri oferă bonusuri de depunere sub formă de pariuri gratuite care pot fi folosite doar pentru selecții cu anumite cote – iar a doua întorsătură este că de multe ori vei primi doar partea „câștigurilor” din potențiala plată în loc de suma sa integrală.

În orice caz, singura idee cheie este că trebuie să citiți întotdeauna termenii și condițiile specifice ale ofertei pe care doriți să o acceptați. Diavolul chiar tinde să fie în detalii, așa că încearcă să nu ratezi nimic!

Suma minima depunere Betano

Bonusurile de depunere pot avea multe forme și forme diferite, dar există un model foarte de bază de bonusuri de meci pe care mulți case de pariuri online precum Betano încă nu l-au abandonat.

Ideea de bază a unui bonus de meci este că casa de pariuri dată se potrivește cu prima depunere prin creșterea acesteia cu o anumită sumă. De obicei, suma este egală cu totalul inițial (un depozit de, să zicem, 200 RON este transformat într-un depozit de 400 RON), astfel încât depozitul este într-adevăr „potrivit”.

Dacă întâlniți un bonus de potrivire, există câteva lucruri pe care ar trebui să le cercetați înainte de a intra. În primul rând, ar trebui să verificați care este suma maximă care va fi egalată, deoarece probabil că nu veți dori să depuneți mai mult decât atât. . În al doilea rând, ar trebui să verificați și ce anume va trebui să faceți pentru a vă putea retrage banii înapoi în contul dvs. bancar. În mod obișnuit, casa de pariuri vă va cere să plasați un anumit număr de pariuri peste anumite cote, dar detaliile specifice sunt destul de diferite în general – unele case de pariuri, de exemplu, vor lua înapoi bonusul dacă nu reușiți să îi îndepliniți condițiile în termen. un anumit interval de timp.

Bonusuri pariuri cu suma minima depunere Betano

Plățile cu limită inferioară sunt grozave, dar promoțiile de pariuri cu depunere redusă sunt și mai bune. Dacă vă puteți credita contul cu o sumă mică și puteți primi ceva în plus în schimb, sunteți pe drumul spre un început câștigător pe orice site la care vă alăturați. Unul dintre cele mai bune site-uri cu bonusuri cu depunere redusă în acest moment este Coral. Îți poți finanța contul cu doar 5 RON, de acolo ai două opțiuni.

Bonusuri pariuri cu suma minima depunere Betano

Luați bonusul de bun venit pariu gratuit. Mizând 5 RON pe orice single sau acumulator cu cote de 1/2 sau mai mult, veți primi 20 RON în pariuri gratuite. Împărțite în patru segmente egale, aceste pariuri trebuie utilizate în termen de patru zile și nu veți primi miza înapoi. Totuși, orice câștigi din pariurile tale gratuite va fi al tău să păstrezi.

Dacă acest lucru nu se potrivește și sunteți în căutarea unui bonus pentru jocurile de noroc sportive cu mize și mai mici cu depunere redusă, Coral oferă și oferte de cote îmbunătățite. De exemplu, înainte de Cupa Mondială din 2018, operatorul și-a mărit șansele ca Brazilia să câștige turneul la 60/1. Miza maximă pentru această ofertă a fost stabilită la 1 RON, ceea ce a făcut-o una dintre promoțiile cu mizele cele mai mici de acolo. Cu astfel de bonusuri, plățile sunt împărțite în părți. În primul rând, veți primi o plată în numerar reală bazată pe șansele reale (adică prețul fără îmbunătățire). Orice câștigați dincolo de cotele inițiale vă este oferit ca pariu gratuit. Pe scurt, dacă doriți niște promoții de pariuri cu depunere redusă, Coral, fiind unul dintre cele mai recomandate site-uri de pariuri pe fotbal, este o opțiune excelentă.

Știri relevante