Menu

Sunt case de pariuri unde joci la bile

Sunt case de pariuri unde joci la bile

Acesta este un pariu pe numere in cota fixa, pe evenimente virtuale, care sunt redate simultan si care pot sa fie vizualizate in orice agentie Diverse case de pariuri din tara care are disponbil acest tip de pariu. Aceste extrageri pot sa fie urmarite si on line, pe site-ul Diverse case de pariuri, sunt extrageri care au loc din 5 in 5 minute, 24/7, Se extrag 35 de numere dintr-un total de 49.

Un bilet poate sa cuprinda 6 numere, dar maxim 10 numere, pe care le puteti alege voi sau vi le poate alege aleatoriu sistemul, pretul minim  fiind de 2 lei, iar suma minima pe combinatie acceptata  este de 0, 1 lei. Valoarea castigului se face prin inmultirea cotei celui de-al saselea numar extras  cu miza pariata. Cu alte cuvinte, pe bilet trebuie sa aveti 6 numere extrase, iar cu cat acestea sunt extrase mai repede, cu atat castigul este mai mare.

Sunt oferite mai multe optiuni de pariere, dintre care cea mai importanta este cea pe numerele care vor fi extrase. Puteti adauga si mai mult de 6 numere. Astfel, se pot imparti aceste pariuri in 2 categorii:

-pariul simplu-este cel mai usor tip de pariu si presupune paqrierea pe un bilet a 6 numere, de la 1 la 49. Biletul este castigator doar daca cele 6 numere se afla printre numerele extrase. Biletul costa 2 lei, iar castigul se calculeaza prin inmultirea mizei cu cota indicata de ultimul numar extras.

-pariul combinat-acest tip de pariu ofera mai multe sanse de castig, iar variantele care ar putea sa fie castigatoare le puteti obtine prin parierea mai multor numere sau a unor grupuri de numere. In acest caz, castigul se calculeaza prin inmultirea mizei pe combinatie cu cota ultimului numar care este castigator. Miza pe combinatie se obtine din miza pe bilet impartita la numarul de combinatii. Daca aveti mai multe combinatii castigatoare, atunci acestea se aduna , pentru a afla castigul final pe bilet.

Sunt 3 strategii principale de castig:

-strategia pariurilor pe o singura culoare.

-strategia sirurilor de numere consecutive.

-strategia combinatiilor profitabile.

Știri relevante