Menu

Sunt case de pariuri unde joci la bile

Sunt case de pariuri unde joci la bile
Acesta este un pariu pe numere în cota fixa, pe evenimente virtuale, care sunt redate simultan şi care pot să fie vizualizate în orice agenţie

Pariurile pe bile la tot mai multe case în oferta

Diverse case de pariuri din ţară care are disponbil acest tip de pariu. Aceste extrageri pot să fie urmărite şi on line, pe site-ul Diverse case de pariuri, sunt extrageri care au loc din 5 în 5 minute, 24/7, Se extrag 35 de numere dintr-un total de 49.

Un bilet poate să cuprindă 6 numere, dar maxim 10 numere, pe care le puteţi alege voi sau vi le poate alege aleatoriu sistemul, preţul minim fiind de 2 lei, iar sumă minimă pe combinaţie acceptată este de 0, 1 lei. Valoarea câştigului se face prin înmulţirea cotei celui de-al şaselea număr extras cu miza pariata. Cu alte cuvinte, pe bilet trebuie să aveţi 6 numere extrase, iar cu cât acestea sunt extrase mai repede, cu atât câştigul este mai mare.

Varinata cu 49 de bile cea mai populară la agenţii

Sunt oferite mai multe opţiuni de pariere, dintre care cea mai importantă este cea pe numerele care vor fi extrase. Puteţi adăuga şi mai mult de 6 numere. Astfel, se pot împărţi aceste pariuri în 2 categorii:

– Pariul simplu-este cel mai uşor tip de pariu şi presupune paqrierea pe un bilet a 6 numere, de la 1 la 49. Biletul este câştigător doar dacă cele 6 numere se află printre numerele extrase. Biletul costă 2 lei, iar câştigul se calculează prin înmulţirea mizei cu cota indicată de ultimul număr extras.

– Pariul combinat-acest tip de pariu oferă mai multe şanse de câştig, iar variantele care ar putea să fie câştigătoare le puteţi obţine prin parierea mai multor numere sau a unor grupuri de numere. În acest caz, câştigul se calculează prin înmulţirea mizei pe combinaţie cu cota ultimului număr care este câştigător. Miza pe combinaţie se obţine din miza pe bilet împărţită la numărul de combinaţii. Dacă aveţi mai multe combinaţii câştigătoare, atunci acestea se adună, pentru a afla câştigul final pe bilet.

Sunt 3 strategii principale de câştig:

– Strategia pariurilor pe o singură culoare.

– Strategia şirurilor de numere consecutive.

– Strategia combinaţiilor profitabile.

Știri relevante