Super 12 Stars slot cu speciale fabuloase si multiplicator

Red Rake a facut un joc super distractiv, cu un aspect extrem de plictisitor, iar noi il iubim. Se joaca pe cinci role si trei randuri invartind pe 30 de linii de plata active. Partea distractiva vine cu functiile bonus, dintre care exista mai mult de cinci modificatori, kickers si multiplicatori in timpul jocului de baza, precum si trei bonusuri gratuite de rotiri. Premiul pentru jackpot-ul principal, in total de trei disponibile, este de 18.000 lire sterline.

Super 12 Stars este un joc de slot retro realizat de Red Rake. Este unul dintre acele jocuri care nu poate impresiona niciodata populatia generala cu proprietatile sale vizuale, cu toate acestea, acesta este pana la urma un joc jackpot cu trei niveluri: Minor, Major si Grand. Asta inseamna ca jucatorii norocosi pot ajunge sa obtina o suma dulce doar pentru ca. Premiul maxim posibil a fost stabilit la 18.000 lire sterline si este pe pariu maxim posibil de 60,00 lire sterline pe rotire. Pe de alta parte, pariul minim este de doar 0,30 GBP pe rotire, cu o gama larga de pariuri care exista intre cele doua capete, ceea ce ofera jucatorilor sume suficiente pentru a alege stilul de joc preferat.

Pentru a selecta pariul, utilizati butoanele plus si minus din setarea Total Bet, chiar sub a treia tambur. Fereastra va afisa suma care va fi oferita ca un pariu pe rotatie. Jocul are 30 de linii de plata care sunt intotdeauna active, indiferent de marimea pariului. Pentru a seta rotirea rotilor, folositi butonul din coltul din dreapta jos, asa se spune Spin. Functia Auto Spin permite jucatorilor sa stabileasca un numar de ture prestabilite care se vor derula fara a fi nevoie sa apasati Spin de fiecare data. Slotul Super 12 Stars va deduce suma pariului total pentru fiecare rotatie.

Tabelul de plata al jocului este acela in care jucatorii pot obtine informatii despre simbolul plateste, ceea ce reprezinta o modalitate buna de a afla daca jocul de slot este sau nu atractiv pentru jucator. Pe langa simbolul platit, slotul platit Super 12 Stele ofera si informatii despre ceea ce declanseaza caracteristicile bonusului. La urma urmei, exista patru simboluri diferite, care sunt speciale, in afara de salbaticie, ceea ce inseamna ca exista cu atat mai multe lovituri si bonusuri in joc.

Unul dintre premiile jackpotului poate intra doar in timpul functiei de rotiri gratuite a stelelor de aur. Apoi, exista simbolul Super 7 Stele care se extinde pe role si devine un salbatic lipicios. Medaliile de aur Super 5 Stele platesc premii in numerar. Cinci dintre acestea sunt egale cu 200x pe pariul total. Simbolul de specialitate Super Five Stars este frecvent si poate umple intregul set de tambururi. Daca acest simbol apare pe noua pozitii oriunde pe role, premiul va fi de top 100x, iar cel mai mic premiu este pentru trei dintre acestea si este egal de 1x.

Știri relevante