Super Burning Wins un slot clasic cu rotiri gratuite

Simplitatea este, desigur, o virtute si, aparent, a existat o perioada mai simpla cand puteai sa-ti lasi usa din spate deschisa, copiii se puteau juca pe strada nemodifiati si trei sloturi mulinete erau singurul divertisment pentru cei care cautau un pariu rapid; Numai ultimul dintre acestea este adevarat, insa vestile bune sunt ca exista inca sloturi online, cum ar fi Super Burning Wins, care sa ne mentina ocupati – este dezvoltat de Playson si nu va ingroba jucatorii inutil cu functii bonus.

Super Burning castiga ia un slot cu trei tambururi cu trei randuri si doar cele cinci linii de plata fixe; o rama de aur subtire inconjoara acele mulinete care plutesc pe un fundal nebunesc si rosu inchis. Sunetele de clic si exploziile magice ale unui slot fizic insotesc jocul tau.

Simbolurile sunt traditionale si familiare si includ sapte rosii, clopote de aur, bare de aur, prune, lamai, portocale, cirese si X-uri mari. Nu exista niciun simbol salbatic sau alt simbol special in acest joc.

Poate am spus ca nu exista functii bonus, dar exista un mini-unu in forma de a doua sansa Respin, in care o rotire a tamburului care are ca rezultat doua tambururi umplute cu simboluri potrivite va respira a treia tambur in speranta de a obtine un castig.

In cazul in care o victorie obisnuita sau o a doua sansa Respin are ca rezultat noua simboluri de fructe potrivite care completeaza toate pozitiile, se va aplica un multiplicator de 2x castig.

Castigurile Super Burning pot fi simple, dar este un masterclass de design de inalta calitate, cu niste simboluri uimitoare si stralucitoare si unele dintre cele mai usoare jocuri pe care le veti gasi oriunde; uitati de lipsa functiilor suplimentare – acestea sunt lucruri bune!

Super Burning Wins este un nou tip de sloturi vechi, dar tot vechi, de la Playson. Desi sunt cunoscute pentru sloturile video extrem de detaliate, complexe si pline de caracteristici, uneori Playson vrea sa iasa in afara acestei cutii.

Acesta este motivul pentru care au creat un slot de 3 tambururi, 3 randuri si 5 linii de plata, care are un stil clasic de fructe. In timp ce detaliile despre design sunt frumoase, jocul in sine este destul de simplu. Nu exista o multime de functii bonus, de fapt, exista doar un multiplicator implicat si asta este.

Jocul vine cu un RTP de 96,26%, deci daca sunteti in cautarea unui joc simplu de care sa va bucurati si doriti sa obtineti nostalgie de vechile zile, aceasta ar putea fi o alegere frumoasa.

Știri relevante