Menu

Super premii la turneele de mini-jocuri la Unibet

Super premii la turneele de mini-jocuri la Unibet

Din cate am putut vedea, nu a existat nicio modalitate de a utiliza o cautare text pentru a gasi jocul dvs. preferat ceea ce este frumos daca sunteti un veteran de cazinou, dar sectiunea de joc este suficienta ca setari in filtru pentru a ajunge unde doriti. fi. De asemenea, veti putea vedea sectiunea Turneu de cazino de aici, unde puteti juca mini-jocuri orientate spre tinta, care va recompenseaza pentru ca jucati celelalte jocuri de cazino si ca ati atins anumite obiective, de exemplu, castigati cel mai mare jackpot sau faceti cel mai mare pariu unic. Este un stimulent frumos pentru a incerca diferite jocuri si diferite stiluri de joc.

Exista putine alte tipuri de jocuri care genereaza un numar atat de fidel ca bingo-ul. Pentru a celebra devotamentul care vine atunci cand joci bingo, Unibet ofera sase camere de bingo unice si creative. Acestea sunt bine aranjate si includ nu numai o numaratoare inversa pentru urmatorul joc, ci si dimensiunea jackpotului progresiv al fiecarei camere. Bineinteles, pentru a va spori anticiparea, in partea de sus a sectiunii de bingo este inclus un marcator de jackpot progresiv.

Navigarea catre una dintre camerele de bingo este la fel de simpla ca si selectarea butonului de redare de sub camera care va intereseaza. Ce este interesant este ca fiecare camera ofera preturi diferite pentru cartile de bingo. Desigur, daca sunteti nou la bingo si nu sunteti sigur cum sa jucati, un ghid de notiuni introductive ce va va invata intrarile si rezultatele. Include nu numai un tutorial in stil traditional, ci si instructiuni video care ofera o perspectiva exclusiva asupra asteptarilor.

Indiferent daca este interesat de bingo in stil traditional, bingo de turneu sau ceva timp petrecut jucand mini-jocuri, Unibet ofera. De ce nu incercati cel mai recent joc Bingo The Kidd sau incercati-va norocul in London Nights sau Wild Wonder. Distractia nu se termina niciodata si, cu un program de loialitate Bingo disponibil, nici recompensele nu se termina.

Profitati de sansa de a castiga bani la turneele Unibet Bingo in fiecare saptamana. Pregateste-te pentru actiunea Minigame mare in fiecare weekend in cea mai noua promotie si sansa de a castiga o cota de 6400 ron, in fiecare saptamana.

Joaca orice Minigame, de vineri pana luni, si daca ai cele mai bune 20 de rotiri egalizate, vei castiga 1500 ron. Niciun noroc? Nici o problema. Reveniti saptamana viitoare si incercati din nou pentru o cota de inca 6400 ron.

Știri relevante