Menu

Superbet besix joc cu bile la 2 minute

Superbet besix joc cu bile la 2 minute

Fiind cea mai importanta companie de pariuri din Romania, Superbet besix va incepe sa accepte mai multe metode de plata locale pentru a cuceri noi piete de pe continent lucky six superbet.

SafeCharge, o companie Nuvei, a anuntat ca a extins un parteneriat cu principalul operator de jocuri din Romania, Superbet besix, permitand companiei sa functioneze perfect pe noi teritorii din Europa, inclusiv Cipru si Polonia. Cu SafeCharge, Superbet besix va avea acces la o selectie si mai mare de metode de plata locale si alternative, asigurand un depozit fara probleme si retragerea fondurilor pentru jucatori.

Superbet besix ofera solutii de jocuri online si mobile in Romania si in curand si in Polonia si Cipru. In urma unui parteneriat de succes cu SafeCharge, care alimenteaza rate mai mari de conversie, echipa Superbet besix a decis sa extinda in continuare cooperarea pentru a facilita depunerea de fonduri si a oferi cea mai buna experienta de utilizare pe teritoriile straine. SafeCharge ajuta Superbet besix sa ofere plati mai rapide si o experienta excelenta pentru clienti.

„Suntem incantati sa extindem parteneriatul cu cel mai important operator de jocuri de noroc din Romania, sporind in continuare experienta clientilor utilizatorilor sai”, a declarat Yuval Ziv, Chief Commercial Officer, SafeCharge.

„Peisajul de joc continua sa evolueze cu reglementari mai stricte si noi metode de plata. Platforma noastra tehnologica este alegerea ideala pentru ca operatorii sa tina pasul cu cerintele de reglementare, oferind in acelasi timp o experienta de utilizator fara probleme pentru jucatori care prefera lucky six superbet.

Avand inovatia in centrul a ceea ce facem, asteptam cu nerabdare sa colaboram cu Superbet besix, imbunatatind in continuare experienta jucatorilor lor si sustinand expansiunea geografica pe noile teritorii cu adaugarea de plati locale si alternative. „

Pariurile sportive sunt principalele activitati ale Superbet besix, iar cooperarea cu SafeCharge este un factor cheie de sprijin in expansiunea noastra internationala”, a declarat Ciprian Lazar, seful operatiunilor, Superbet besix.

„Furnizarea celor mai mari rate de acceptare a platilor este esentiala pentru buna desfasurare a activitatii de jocuri, precum si investitia continua in produs si tehnologie, pentru care Superbet besix este angajat.”

Știri relevante