Menu

Superbet bilet este cel mai usor de realizat

Superbet bilet este cel mai usor de realizat

Bet Builder este o caracteristica folosita mai ales la evenimentele de fotbal. Unele case de pariuri ofera Bet Builders pentru o gama mai larga de sporturi, dar sunt limitate. Utilizarea functiei este mai usoara decat ati putea crede. In acest articol, va vom explica tot ce trebuie sa stiti despre Bet Builders si cum sa le folositi in meciurile de fotbal.

Caracteristica superbet bilet vine din nevoia clientilor de a solicita pariuri de la casele de pariuri. Unii oameni cred ca functia „Solicitati un pariu” este aceeasi cu functia Generator de pariuri, dar ar gresi. Pentru a plasa un pariu prin intermediul functiei „Solicitare un pariu”, ar trebui sa tweet casei de pariuri cu hashtag-ul legat de oferta (veti vedea hashtag-urile caselor de pariuri populare in restul articolului). Apoi trebuie sa asteptati un raspuns de la casa de pariuri cu superbet bilet. Ei vor trimite un link catre talonul de pariu (asigurati-va ca sunteti autentificat mai intai) si il vor plasa impreuna cu talonul de pariu deja completat cu superbet bilet.

Superbet bilet este cel mai usor de realizat

In 2018, caracteristica a fost automatizata si introdusa mai intai pe platforma Superbet si superbet bilet. In loc sa revizuiti fiecare cerere a clientului separat, cu ajutorul functiei Bet Builder, va puteti crea pariurile personalizate. Puteti adauga pariuri din acelasi meci in cateva jocuri. Daca o combinatie de pariuri nu ar fi combinata, sistemul Bet Builder te-ar anunta imediat. Generatorul de pariuri functioneaza numai cu pietele de dinainte de joc si, in functie de casa de pariuri, puteti adauga o cantitate diferita de selectii intr-un singur Generator de pariuri.

Utilizarea Bet Builder este destul de usoara; in functie de casa de pariuri, interfata de utilizator a caracteristicii ar avea un design diferit cu superbet bilet, dar procesul este in esenta acelasi. Mai intai aveti nevoie de un cont verificat pe platforma casei de pariuri. Alegeti un meci pe care doriti sa pariati, apoi selectati functia „Bet Builder”. In functie de interfata de design a Bet Builder, ar trebui sa faceti clic pe „Adaugati selectie” sau sa alegeti direct dintr-o lista de selectii. Apoi pariurile vor fi adaugate la talonul tau de pariuri si vei vedea cotele rezumate. Dupa ce finalizati procesul de alegere, trebuie sa confirmati cotele si sa faceti clic pe „Place Bet”. Puteti vedea toate cele mai recente detalii despre pariul dvs. in sectiunea „Pariurile mele”. Bet Builder este disponibil pentru toti clientii, atata timp cat acestia sunt inregistrati pe platforma, cu un cont verificat.

Pariurile mobile au devenit foarte populare, iar cei mai multi pariori folosesc in prezent aplicatii mobile pentru a plasa pariuri. Multe case de pariuri ofera functia Bet Builder atat pentru platformele lor online, cat si pentru cele mobile. Unele case de pariuri aleg sa ofere optiunea numai pentru site-ul lor mobil sau pentru aplicatia mobila. Aceste case de pariuri sunt Superbet.

Știri relevante