Menu

Superbet e cea mai buna sectiune cu rezultate

Superbet e cea mai buna sectiune cu rezultate

Scorurile meciurilor avute pe biletele plasate, statisticile si rezultatele, pot fi verificate direct pe site-ul operatorului Superbet. Site-ul are o sectiune’rezultate”, sectiune care poate fi accesata direct din meniul principal. In aceasta sectiune, veti gasi nu doar rezultate din sport, ci si din alte tipuri de evenimente aflate in oferta agentiei, dupa cum urmeaza:

-Superbet rezultate sport-aici se gasesc statistici si rezultate ale meciurilor si evenimente sportive care s-au incheiat, din mai mult de 10 discipline sportive diferite, care s-au aflat toate in oferta celor de la Superbet.

-Superbet rezultate live-aceasta este o sectiune de Live Score care ofera informati de la meciuri aflate in desfasurare. Ca si in cazul sectiunii precedente, sunt acoperite 10 discipline sportive diferite.

Superbet rezultate loto-aici vor fi gasite rezultatele de la toate loteriile international care se pot paria la Superbet. De regula, aceste rezultate sunt afisate dupa maxim un sfert de ora de la momentul incheierii extragerii, dar in cazul anumitor loterii la care extragerile au loc mai rar, se poate ca afisarea rezultatelor sa fie facuta mai tarsiu( pana la o ora chair ).

-Rezultate Superbet pe jocuri virtuale-aici se gasesc rezultatele de la jocurile virtuale de tipul Lucky Six, , Lucky X, fotbal virtual, curse de caini si multe alte aflate in oferta de pariuri on line.

-agentii-spre deosebire de sectiunile de mai sus care pun accent pe jocurile virtuale de pe internet. , in agentii veti gasi statistici legate de Besix si cursele de caini din agentiile stradale.

Cea mai cautata sectiune de catre pariori este cea de rezultate live fotbal.

Astfel, pentru verificarea rezultatelor, accesati sectiunea ‘rezultate’, de unde se va deschide o pagina  care contine un meniu de unde se poate allege tipul de eveniment:biletele mele/sport/live/loto/speciale/virtuale offline/virtuale on line. Din partea dreapta a paginii  se poate allege data, dar se poate si selecta doar anumite tipuri de pariuri.

Pentru cei care nu au posibilitatea sa verifice on line sau sa se deplaseze intr-o agentie stradala Superbet, pot verifica rezultatele pe teletextul casei de pariuri, disponibil pe canalele ANtena 1, Antena 3 la paginile 260-264.

Știri relevante