Menu

Superbet îţi propune biletul zilei

Superbet iti propune biletul zilei

Biletul zilei presupune propunerea zilnică a unui bilet la pariuri.

Acest bilet, dacă este câştigător, aduce premii atractive în bani, care vor fi creditaţi direct în contul de pariuri.

Este indicat că biletul zilei să fie jucat on line, deoarece există 2 tipuri de case de pariuri: agenţiile de cartier şi agenţiile on line, între ele existând câteva diferenţe semnificative. Astfel, legat de accesabilitate şi program, agenţiile de cartier funcţionează după un anumit program, fix de obicei, de la ora 10, 00 la ora 22, 00(maxim până la ora 00, 00), în timp ce agenţiile de pariuri on line funcţionează non stop, având astfel posibilitatea de a paria la orice din zi şi din noapte. De asemenea, la agenţiile on line se poate paria şi în zilele de Sărbătoare, plus că este vorba şi de comoditate, în sensul că nu mai trebuie s ava deplasaţi până la agenţie.

De asemenea, când vorbim despre plasarea biletului zilei la o agenţie stradală Superbet, suntem taxaţi cu 5 %, plus o taxă de 1% dacă biletul este câştigător. În schimb, dacă aveţi cont la Superbet şi plasaţi biletul zilei on line, sunteţi taxaţi doar o singură dată, cu 1 % în cazul unei retrageri. De asemenea, şi cotele sunt diferite. Astfel, cotele on line sunt mai mari decât cele de la o agenţie stradală.

Superbet face cele mai bune selecţii de bilet

Şi când vorbim despre crearea biletului zilei, este mai bine să consultăm oferta on line, deoarece este mai bogată decât cea offline. De obicei, agenţiile de cartier se axează doar pe campionatele mari şi medii. În schimb, on line putem să ne facem biletul zilei cu orice meciuri vrem.

Şi când vorbim despre bonusuri, agenţiile on line oferă un bonus de până la 100 % pentru biletele care conţin mai mult de 20 de evenimente sau prin acordarea unei părţi din câştig dacă se pierde 1 singur meci. Acelaşi lucru se poate spune şi în cazul agenţiilor stradale. Astfel, vor fi mai mulţi bani disponibili pentru a putea juca biletul zilei. Plus, puteţi beneficia şi de anumite promoţii ocazionale.

Știri relevante