Menu

Superbet iti propune biletul zilei

Superbet iti propune biletul zilei

Biletul zilei presupune propunerea zilnica a unui bilet la pariuri. Acest bilet, daca este castigator, aduce premii atractive in bani, care vor fi creditati direct in contul de pariuri.

Este indicat ca biletul zilei sa fie jucat on line, deoarece exista 2 tipuri de case de pariuri:agentiile de cartier si agentiile on line, intre ele existand cateva diferente semnificative. Astfel, legat de accesabilitate si program, agentiile de cartier functioneaza dupa un anumit program, fix de obicei, de la ora 10, 00 la ora 22, 00( maxim pana la ora 00, 00), in timp ce agentiile de pariuri on line functioneaza non stop, avand astfel posibilitatea de a paria la orice din zi si din noapte. De asemenea, la agentiile on line se poate paria si in zilele de Sarbatoare, plus ca este vorba si de comoditate, in sensul ca nu mai trebuie s ava deplasati pana la agentie.

De asemenea, cand vorbim despre plasarea biletului zilei la o agentie stradala Superbet, suntem taxati cu 5 % , plus o taxa de 1% daca biletul este castigator. In schimb, daca aveti cont la Superbet si plasati biletul zilei on line, sunteti taxati doar o singura data, cu 1 % in cazul unei retrageri. De asemenea, si cotele sunt diferite. Astfel, cotele on line sunt mai mari decat cele de la o agentie stradala.

Si cand vorbim despre crearea biletului zilei, este mai bine sa consultam oferta on line, deoarece este mai bogata decat cea offline. De obicei, agentiile de cartier se axeaza doar pe campionatele mari si medii. In schimb, on line putem sa ne facem biletul zilei cu orice meciuri vrem.

Si cand vorbim despre bonusuri, agentiile on line ofera un bonus de pana la 100 % pentru biletele care contin mai mult de 20 de evenimente sau prin acordarea unei parti din castig daca se pierde 1 singur meci. Acelasi lucru se poate spune si in cazul agentiilor stradale. Astfel, vor fi mai multi bani disponibili pentru a putea juca biletul zilei. Plus, puteti beneficia si de anumite promotii ocazionale.

Știri relevante