Superbet ofera loto polonia si la noi

Superbet prin loto polonia isi ofera serviciile in Polonia de la sfarsitul anului 2017. Pana in prezent, activitatea se limiteaza la acceptarea de pariuri la magazinele de terenuri, dar se lucreaza foarte intens pentru obtinerea licentelor pentru pariurile oferite prin internet.

Vineri trecuta, operatorul a semnat un contract de sponsorizare cu Odra Wodzisław, un cunoscut club de fotbal din Silezia. Pe langa logo-ul Superbet prin loto polonia de pe tricourile jucatorilor, marca va fi afisata si pe benzile din jurul terenului. In apropierea stadionului clubului, se creeaza un punct in care fanii Odra vor putea paria pe meciuri.

Este prima operatiune de acest tip de la o companie originara pe piata romaneasca, dar probabil nu ultima. Sunt prevazute activitati de marketing intensiv atunci cand entitatea obtine o licenta de vanzare pe internet.
Noua casa de pariuri legala, compania Superbet prin loto polonia originara din Romania, unde este una dintre cele mai mari case de pariuri, desi a activat pe piata poloneza de scurt timp, a ajuns deja la numarul de 35 de puncte stationare.

In fiecare dintre punctele stilizate dupa un model uniform si standard ridicat, jucatorul asteapta un serviciu prietenos, profesional si competent. Dupa cum asigura reprezentantii Superbet prin loto polonia, angajatii vor fi fericiti sa raspunda la orice intrebare si sa ajute la pregatirea primului cupon. Deviza acestei case de pariuri este urmatoarea propozitie:

Suntem aici pentru tine – pentru ca clientul este cel mai important pentru noi.

Fiecare dintre magazinele de pariuri Superbet prin loto polonia este un interior modern si placut, care va permite sa va concentrati asupra a ceea ce conteaza cel mai mult – adica pentru a crea un pariu perfect. La fata locului puteti pune pariuri din oferta live, prematch si sporturi virtuale, iar cele mai importante si cele mai interesante evenimente sportive sunt prezentate acolo in direct.

In magazinele Superbet prin loto polonia, fiecare jucator va gasi o gama larga de pariuri, inclusiv pariuri speciale, bonusuri atractive non-stop si cote mereu mari.

Ca portal al industriei, va recomandam aceasta casa de pariuri si va invitam sa vizitati punctele fixe Superbet prin loto polonia din toata tara.

Știri relevante