Menu

Superbet slots o sectiune plina de surprize

Pariubet_Default_image

Acest slot video aminteste de aparatele de slot de scoala veche superbet slots, cu simbolurile sale tipice ale masinilor de fructe. Cu toate acestea, are un aspect ultra-modern, cu o grafica eleganta si clara si un fundal colorat si detaliat. Jocul are 5 role si 3 randuri, cu 25 de linii de plata fixe. Exista o setare de redare automata inclusa pentru un joc super rapid. Pur si simplu faceti clic pe simbolul setarilor pentru a accesa modul de redare automata si selectati sa jucati pana la 100 de rotiri odata. Jocul ofera optiunea de a imbunatati rolele, prin plasarea de pariuri suplimentare. In modul de baza, veti gasi wild-uri imbunatatite pe rola 3.

Acestea apar in stive si se lauda cu o valoare multiplicatoare la superbet slots. Prin plasarea unui pariu suplimentar SuperBet, puteti adauga aceste wild-uri imbunatatite si pe rolele 2 si 4 sau pe toate cele 5 role. Pariul DoublePlay va permite sa cresteti valoarea wild-urilor imbunatatite. La nivel de baza, multiplicatorul wild este x3. La nivelul 2, multiplicatorul creste la x6. La nivelul 3, multiplicatorul wild este crescut la x9.

Insigna DoublePlay SuperBet este un simbol cheie in acest joc din categoria superbet slots. Este un scatter si poti castiga o plata intre x25 si x2500 atunci cand aterizeaza in orice pozitie pe role. In plus, 3 sau mai multe vor declansa functia de rotiri gratuite. Un alt simbol important este salbaticul. Inlocuieste toate simbolurile, cu exceptia scatter-ului, in plus, inmulteste castigul cu x3, x6 sau x9, in functie de nivelul la care este setata caracteristica DoublePlay. Alte simboluri cu plati mari includ un diamant stralucitor, un 7 retro, un clopot auriu, o stea argintie stralucitoare, o potcoava norocoasa si un simbol de club in stilul cartilor de joc. Simbolurile cu valoare mai mica includ o selectie de fructe in stil clasic, cu capsuni, lamaie, prune si cirese.

Superbet slots o sectiune plina de surprize

Inainte de a juca acest slot cu bani reali de la superbet slots, va trebui sa selectati o valoare a monedei intre 1p si 1 RON. Deoarece exista 25 de linii de plata activate permanent, acest lucru creeaza un interval de pariere de 25p – 25 RON per rotire. Dupa cum sa mentionat anterior in aceasta recenzie, pot fi plasate pariuri suplimentare atat pentru functiile DoublePlay, cat si pentru SuperBet.

Pariul standard de 25 de monede include wild-uri imbunatatite numai pe rola 3. Pentru un pariu de 50 de monede, obtineti wild-uri imbunatatite pe rolele 2, 3 si 4. Daca pariati 100 de monede, wild-urile imbunatatite sunt adaugate la toate rolele. La nivelul 1, multiplicatorii salbatici au o valoare de x3. Activarea nivelului 2 al DoublePlay creste multiplicatorul la x6. Jucand la nivelul 2, miza totala creste cu x2. La nivelul 3, multiplicatorii salbatici sunt setati la x9. Acest nivel creste pariul total cu x3. Daca alegeti sa jucati cu niveluri maxime pe superbet slots la DoublePlay, pariul pe rotire creste la 3 RON – 300 RON.

Știri relevante