Menu

Superbet tips sau ce putem sa jucam la pariuri

Pariubet_Default_image

Puteti alege de la orice jucator de pe teren, iar casele de pariuri au adesea oferte bune pentru unele dintre pietele de marcare a golurilor.

Scor corect/Scorecast/Wincast pe superbet tips

Un pariu pe scor corect este acela in care prezici scorul final al unui meci. Amintiti-va ca acesta va fi rezultatul dupa 90 de minute in egale de cupa care ar putea merge la prelungiri si/sau penalty-uri. Preturile pentru pariurile cu scorul corect sunt adesea atractive, dar, desigur, prezicerea scorului exact este departe de a fi usor.

Un Scorecast este un pariu care combina selectarea unui marcator si scorul corect. De exemplu, poti paria pe Mo Salah care va marca si pe Liverpool ca va castiga cu 1-0. Din nou, sansele la astfel de pariuri sunt mai mari, deoarece pariati pe probabilitatea a doua rezultate. De asemenea, unele case de pariuri va vor permite sa alegeti marcatorul dintr-un Scorecast sa fie primul, ultimul sau oricand.

Un Wincast este similar cu un Scorecast, dar implica selectarea unui marcator si a rezultatului meciului, mai degraba decat scorul corect. Cotele nu vor fi la fel de mari ca un Scorecast, deoarece este mai usor sa preziceti rezultatul decat linia scorului.

Superbet tips sau ce putem sa jucam la pariuri

Pariuri peste si sub pe superbet tips

Acesta este un pariu pe numarul total de ori in care un eveniment (de exemplu, goluri, cornere, cartonase galbene) va avea loc in timpul unui meci.

Casele de pariuri aloca un numar de baza unui meci si poti paria daca va fi mai mult (peste) sau mai putin (sub) decat acel numar. Numarul de baza nu va fi niciodata un numar intreg, ceea ce garanteaza ca rezultatul va fi unul dintre doua: peste sau sub. (Nu poti inscrie o jumatate de gol.)

Deci, intr-un meci in care o casa de pariuri ofera peste sau sub 2,5 goluri, castigi daca pariezi pe Over si se marcheaza trei sau mai multe goluri, dar pierzi daca totalul este niciunul, unul sau doua. La fel, daca pariezi pe Under, castigi daca niciunul, unul sau doua goluri sunt marcate si pierzi daca totalul este de trei sau mai mult.

Draw No Bet la superbet tips

Aici pariezi pe rezultatul unui meci, dar daca se termina la egalitate, vei primi miza inapoi. Cu toate acestea, aceasta inseamna ca cotele vor fi de obicei mai mici decat alte piete.

Urmatorul Manager si Jucator piete de cote la superbet tips

Multe case de pariuri vor oferi cote speciale la anumite evenimente care au loc in afara terenului. Pietele populare includ Next Manager to be Sacked, care se explica de la sine, sau Next Manager, in care puteti paria pe concurentii pentru o pozitie libera.

Ofera piete similare pentru care jucatori de renume din club se vor muta la urmatorul sau pentru cel mai mare marcator dintr-o competitie sau divizie, de exemplu Gheta de Aur din Premier League.

Puteti fi cu ochii pe site-urile diferitelor case de pariuri pentru a vedea ce au de oferit.

Știri relevante