Menu

Superficialitatea te trage în jos la toate mesele de poker

Superficialitatea te trage in jos la toate mesele de poker
Nu eram un jucător de poker câştigător când am decis să încerc să devin un jucător de poker profesionist. Mi-a plăcut jocul. A fost un semn clar că educaţia ar fi trebuit să fie prioritatea mea numărul unu – dar nu a fost.

Această dragoste pentru joc m-a asigurat că mi-am petrecut tot timpul jucându-mă

În cartea sa Outliers, Malcolm Gladwell se extinde pe cercetările efectuate de K. Anders Ericsson şi a venit cu ideea de a petrece 10.000 de ore pentru a stăpâni ceva. Şi asta nu înseamnă sa petreci 10.000 de ore doar jucând, ci incorporand practica deliberată.

Este unul dintre motivele pentru care jucătorii de poker online au ajuns din urmă cu mării ca Doyle Brunson. Ei pot juca mai multe mâini într-un interval de timp mai scurt. Dar pentru a fi cel mai bun, trebuie sa încorporezi practica deliberata în rutina ta.

Examinarea HUD-urilor, vorbirea cu mâinile cu colegii şi cursurile de instruire online sunt exemple de petrecere a timpului departe de joc imbunatatind punctele slabe şi sporindu-ţi punctele forte.

Presupun ca majoritatea jucătorilor nu vor câştiga la poker, deoarece nu au interes sa studieze jocul, ci pur şi simplu vor sa se bucure de joc.

Cred ca oamenii care nu castiga la poker nu sunt dispuşi sau capabili sa înveţe tot ce exista pentru a afla despre toate aspectele pokerului.

Nu am făcut niciodată o piesă de teatru bazată pe o decizie matematică pe care am jucat-o în cap. Ştiam aproximativ ce să fac în anumite locuri, dar lipsa mea de cunoştinţe matematice mă va afecta întotdeauna pe termen lung.

L-am urât la şcoală şi era o parte a pokerului în care mintea mea era închisă în legătură cu acest subiect. Nu este un început bun, spune olandezul zburător Marcel Luske.

Pokerul este matematica

Fără matematica, nu ar exista niciun joc de poker şi, cu siguranţă, nici o abilitate implicată. Eram un peşte total în această zonă. Majoritatea banilor mei s-au pierdut prin înclinare şi, dintr-un sondaj realizat de jucătorii de poker cu privire la faptul dacă şi-au pierdut majoritatea banilor din cauza pierderilor de control emoţional sau a capacităţii tehnice, 100% dintre jucători au ales opţiunea de control emoţional.

Este una mare. Este ceva la care nu am lucrat niciodată. Spune ambasadorul 888poker Sofia Lovgren.

Ai nevoie de răbdare şi control al inclinarii. Ai putea fi foarte ghinionist la poker din când în când şi nu trebuie să mergi pe o înclinare mare şi să-ţi dai jos toţi banii când se întâmpla acest lucru. Fără o mare cantitate de răbdare, nu vei câştiga niciodată la poker pe termen lung.

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu castiga la poker este lipsa de autodisciplina, spune Evan Jarvis.

888Sport oferă clienților bonusuri profitabile despre care gasiti mai multe detalii aici https://pariubet.ro/recenzie/888sport/, o interfață rafinată și cote extrem de competitive la o gamă largă de evenimente sportive. Compania a fost fondată în Israel în 1997 și și-a construit o reputație ca unul dintre cei mai inovatori operatori de cazinouri online din lume. S-a ramificat în pariurile sportive în 2008 și acum este stabilit ca una dintre cele mai populare case de pariuri sportive online din multe țări europene.

888sport s-a lansat ca site de pariuri din New Jersey în 2018, iar planul este de a extinde în cele din urmă brandul în alte state. 888sport s-a transformat în Sports Illustrated Sportsbook în Colorado și a fost lansat la începutul anului 2021. Aceasta ar putea fi o dezvoltare pozitivă pentru pariorii sportivi, deoarece 888sport este o casă de pariuri sportive inovatoare, cu reputația de a oferi clienților săi un serviciu general de înaltă calitate. Această recenzie de pariuri sportive 888 se va concentra pe bonusurile pe care le oferă, procesul de înscriere, sporturile pe care le acoperă, calitatea cotelor, serviciul pentru clienți, dosarul său de securitate și multe altele. Vom emite apoi verdictul final asupra 888Sport.

Știri relevante