Menu

Synot furnizeaza sloturi pe care nu stii ca le joci deja

Synot furnizeaza sloturi pe care nu stii ca le joci deja

SYNOT Games face parte din grupul Synot, care functioneaza in industria jocurilor de noroc de aproape trei decenii. Partea Jocurilor este de fapt destul de noua, incepand operatiunile pe internet in 2016. Compania s-a concentrat anterior pe loterie, cu sloturi un produs relativ nou pentru ele. In ciuda acestui fapt, succesul lor este solid, iar jocurile lor sunt aurii.

Compania face jocuri nu numai pentru cazinourile online, ci si pentru cazinourile terestre. Si nu sunt doar jocuri, ci toate solutiile software pe care le ofera Synot si grupul mai mare din jurul sau. Suportul pentru produse mobile, diferite limbi si valute se afla in topul listei de prioritati. SYNOT are birouri in intreaga lume, dar isi are sediul in Republica Ceha.

Competentele si legislatiile adecvate, in special cele care vizeaza protejarea jucatorului, sunt ceva care s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru toate partile. Locatiile de top in aceasta privinta sunt in Europa, unde Uniunea Europeana adauga un strat suplimentar de securitate si siguranta. SYNOT Games detine acolo doua licente, una malteza si una romana. Mai mult, jocurile sunt testate de Gaming Labs International. Toate acestea se adauga la o multime de securitate si siguranta, atat timp cat cazinoul in care joci este sigur.

Cele doua sunt deosebit de diferite. Intrucat compania a ajuns relativ tarziu in scena slotului, acest lucru inseamna ca nu au un cache masiv de jocuri vechi din care sa se converteasca (privindu-va la Novomatic), ci pot profita in mod liber de toate progresele moderne, rezultand noi sloturi pentru cazinouri online si offline.

Un set de sloturi clasice si tematice asteapta orice jucator cu aspect de reveniri bune si rotiri distractive. Desi veti gasi un joc aici si acolo care incearca sa incerce ceva complet nou, in mare parte, sloturile SYNOT Games respecta liniile directoare destul de aproape. Fiecare joc vine cu trei-cinci role, un RTP bun, una-trei caracteristici bonus si volatilitate scazuta pana la mare. Nu exista prea multe experimentari cu linii de plata. Aceasta inseamna ca jocurile sunt perfecte pentru cei care cauta un slot de calitate cu caracteristici comune.

Sa fii in afaceri de zeci de ani, chiar daca incepi sa faci sloturi doar un an sau doi inapoi, este cu siguranta benefic pentru tot felul de conexiuni in retea. Sloturile jocurilor SYNOT sunt disponibile prin intermediul tuturor distribuitorilor importanti, cum ar fi EveryMatrix si iSoftBet. De asemenea, individual jocurile sunt disponibile dintr-o lista destul de lunga de cazinouri online: 777, Tipico, NetBet, doar pentru a numi cateva.

Știri relevante