Tehnici de fraudare folosite de jucatori la casino

Mai tarziu facut intr-un film cu Kevin Spacey, echipa MIT Blackjack s-ar putea sa fie cei mai faimosi defraudatori de cazino din lume. Au lucrat ca o echipa pentru a numara carti in blackjack, venind cu un sistem care a fost fara cusur si o metoda de comunicare care era nedetectabila.

Daca doriti sa aflati mai multe despre ce au facut si cum au facut-o, filmul mentionat acum un moment este „21” si merita sa va faceti timpul.

In Cazinoul Ritz din Londra, in 2004, un grup de jucatori din Siberia si Ungaria au folosit scanere laser incorporate in telefoanele lor mobile pentru a permite cazinoului sa depaseasca peste 1 milion de lire sterline. Telefoanele erau toate legate de un computer care era in masura sa determine ceea ce este cunoscut sub numele de „rata de decadere” a mingii de ruleta, instiintand membrii gangului sectorului dur despre numere ca mingea se va incadra.

Avand in vedere viteza cu care computerul a reusit sa isi faca calculele cu privire la caderea mingii, grupul a putut sa-si plaseze pariurile inainte de a continua rotirea finala, iar dealerul a numit „nu mai pariaza”. Au fost prinsi, dar „directionarea sectoriala” nu este ilegala, astfel incat proprietarii cazinourilor nu au putut sa-i dea in judecata pentru a-si primi banii inapoi, iar gasca a avut voie sa o pastreze.

Exista nenumarate mai multe exemple de persoane sau grupuri mici care fac tot posibilul sa obtina un caz in cazinouri, dar avem spatiu limitat si avem multe altele pentru a va spune in acest articol.

Pentru fiecare poveste care exista despre un client care incearca sa contina un cazinou, exista contra exemple de cazinouri care se ofera un avantaj suplimentar in bateria lor impotriva clientului. Iata cateva exemple mai interesante.

Masinile cu sloturi functioneaza prin programul Generator de numere aleatorii sau RNG. Ideea este ca fiecare rotire este aleatorie, matematica fiind asigurata la fel de mult. Programarea poate fi modificata de cazinou pentru a le oferi o usoara margine in ceea ce priveste platile, dar unele cazinouri obisnuiau sa-si impinga norocul in acest sens. Masinile vor fi programate sa aterizeze in mod regulat pe o „ratare aproape”, incurajand jucatorul sa creada ca se apropiau de lovirea jackpotului.

Cand au fost inspectati de adjudecatorii independenti, s-a parut ca unele masini de slot au aterizat pe o „aproape dor”, cand simbolurile erau aproape de a se alinia perfect, de mai multe ori decat a fost lovit jackpotul. In unele cazuri, acest lucru a fost de o mie de ori mai mult. Evident, acest lucru nu s-ar intampla daca rezultatul ar fi intr-adevar aleatoriu. Drept urmare, „aproape miss” este ilegal in cazinourile din Nevada si in multe altele din intreaga lume.

Știri relevante