Tehnici de pacalire a caselor de pariuri

Atata timp cat jocurile de noroc au fost ceva pe care oamenii l-ar putea face, a existat un element al societatii care a incercat sa obtina unul peste cei care ofera cote. Trucurile cazinourilor sunt adesea elaborate si complexe, dar ce dintre trucurile care sunt efectuate de catre puneri pe casele de pariuri? Sunt mai simpliste sau chiar mai complicate?

Poate ca unul dintre cele mai cunoscute exemple de tentativa de confruntare a caselor de pariuri a aparut in 1974 si a fost admirat pentru complexitatea sa odata ce a fost descoperit. Era vorba de o pereche de cai cu aspect similar, dintre care unul nu avea nicio abilitate decat documentele care il identificau ca viitor viitor, in timp ce celalalt era adevaratul viitor gay si era antrenat sa se asigure ca va castiga cursa la cursul Cartmel din lac. Districtul cu usurinta.

Viitorul fals fals a fost trimis in lacuri inainte de timp si nu a fost nici macar de la distanta de fani, in timp ce cel real a fost tinut intr-o cutie de cai in apropierea cursului si schimbat in ziua respectiva. Condusa de un milionar irlandez, numit Tony Murphy, gasca implicata stia ca calul lor va castiga si a plasat o serie de pariuri la casele de pariuri din toata Londra, potrivindu-le cu pariuri la alti doi cai antrenati de Tony Collins, pentru a evita obtinerea rezervarilor. suspicios.

In adevar, cu toate acestea, ceilalti doi cai nu aveau sa alerge niciodata in cursele pentru care erau in jos, ceea ce inseamna ca pariurile vor fi mutate pe Viitorul Gay la retragerea lor. Din nefericire pentru gasca, intreaga operatiune s-a dezlantuit atunci cand un jurnalist de la un ziar de curse numit centrul de antrenament al lui Collins si i s-a spus de o mana stabila de dorinta ca ceilalti doi cai nu parasisera niciodata curtea. Autoritatile si-au dat seama care este continutul si toate au fost zbuciumate. Daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta poveste, aceasta a fost transformata mai tarziu intr-un film numit Murphy’s Stroke, in care este jucat Pierce Brosnan.

Schimbarea cailor nu a fost un lucru nou, chiar in 1974. De fapt, se incercase intr-o maniera similara cu mai mult de douazeci de ani inainte. Pe atunci era vorba de un barbat pe nume Gomer Charles care, la fel ca Tony Murphy, avea o serie de co-conspiratori care stateau in intreaga tara gata sa plaseze pariuri pe placa de vanzare a spatiului de vanzare a spa de la Bath Racecourse. Isi puneau pariurile pe un cal francez necunoscut si nefinantat, pe nume Francasal.

Știri relevante