Menu

Televiziunea şi pariurile pe Sportingbet

Televiziunea si pariurile pe Sportingbet

Cum puteţi vedea meciul live la Sportingbet

Pe SPORTRINGBET TV puteţi urmări live video şi gratuit meciurile preferate. Este un serviciu complet gratuit, dar este dedicate exclusiv clienţilor. Cu alte cuvinte, trebuie să ai un cont de pariuri şi o balanţă pozitivă a acestuia sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore.

Există totuşi şi câteva minusuri. Nu se poate urmări un meci în format full screen, ci doar într-o fereastră mică la o rezoluţie decentă. Transmisiunile au un delay de aproximativ 10 secunde faţă de realitate, iar uneori se mai şi întrerup. Totuşi, având în vedere că este un serviciu gratuit, aceste lucruri sunt normale. Un aspect care chiar bucură pariorii este că paria pe un meci în timp ce îl urmăreşti live din aceeaşi fereastră şi fără a fi nevoit să suporţi reclame enervante.

Serviciul de livestreaming de la Sportingbet

Serviciul de livestreaming de la Sportingbet (la fel ca 1xBet) este disponibil atât pe PC, cât şi de pe mobil, prin intermediul aplicaţiei pentru IOS şi Android. Pe de altă parte, nu vă puteţi uita direct la meciuri din browserul telefonului sau a tabletei, chiar dacă site-ul Sportingbet. ro este optimizat pentru dispositive mobile.

Sportingbet TV transmite live mai multe sporturi şi campionate:

– Fotbal-sunt acoperite 3 din cele 5 cele mai importante campionate ale Europei, dar şi din alte campionate bune din Europa. Sunt acoperite şi competiţii din campionate de mâna a 2 a sau a 3 a şi care sunt foarte greu de găsit în altă parte.

– Tenis-transmisiuni de la toate turneele importante, dar şi ITF.

– Hochei pe gheata-aici se pot urmări meciuri din campionatul Rusiei (al 2 lea cel mai important campionat de hochei, după cel nord-american).

– Alte sporturi-transmisiuni din handbal, volei, baschet şi alte sporturi. Cel mai bine este să vă uitaţi pe oferta, pentru a vedea dacă veţi găsi cee ace căutaţi.

Pentru a urmări un meci pe Sportingbet TV, trebuie să vă logaţi pe contul deja existent sau să vă creaţi un cont. Trebuie să faceţi minim un deposit pentru a avea o balanţă pozitivă a contului. Apoi să intraţi pe pagina de live betting a partidei respective, iar streamul se va încărca automat în partea dreaptă a paginii.

În același timp, dorim să mulțumim portalului brasfutebol.com pentru ajutor la pregătirea acestui text

 

Știri relevante