Menu

Televiziunea si pariurile pe Sportingbet

Televiziunea si pariurile pe Sportingbet

Pe SPORTRINGBET TV puteti urmari live video si gratuit meciurile preferate. Este un serviciu complet gratuit, dar este dedicate exclusiv clientilor. Cu alte cuvinte, trebuie sa ai un cont de pariuri si o balanta pozitiva a acestuia  sau sa fi plasat minim un pariu in ultimele 24 de ore.

Exista totusi si cateva minusuri. Nu se poate urmari un meci in format full screen, ci doar intr-o fereastra mica la o rezolutie decenta. Transmisiunile au un delay de aproximativ 10 secunde fata de realitate, iar uneori se mai si intrerup. Totusi, avand in vedere ca este un serviciu gratuit, aceste lucruri sunt normale. Un aspect care chiar bucura pariorii este ca paria pe un meci in timp ce il urmaresti live din aceeasi fereastra si fara a fi nevoit sa suporti reclame enervante.

Serviciul de livestreaming de la Sportingbet ( la fel ca 1xBet ) este disponibil atat pe PC, cat si de pe mobil, prin intermediul aplicatiei pentru IOS si Android. Pe de alta parte, nu va puteti uita direct la meciuri din browserul telefonului sau a tabletei, chiar daca site-ul Sportingbet. ro este optimizat pentru dispositive mobile.

Sportingbet TV transmite live mai multe sporturi si campionate:

-fotbal-sunt acoperite 3 din cele 5 cele mai importante campionate ale Europei, dar si din alte campionate bune din Europa. Sunt acoperite si competitii din campionate de mana a 2 a sau a 3 a si care sunt foarte greu de gasit in alta parte.

-tenis-transmisiuni de la toate turneele importante, dar si ITF.

-hochei pe gheata-aici se pot urmari meciuri din campionatul Rusiei ( al 2 lea cel mai important campionat de hochei, dupa cel nord-american).

-alte sporturi-transmisiuni din handbal, volei, baschet si alte sporturi. Cel mai bine este sa va uitati pe oferta, pentru a vedea daca veti gasi cee ace cautati.

Pentru a urmari un meci pe Sportingbet TV, trebuie sa va logati pe contul deja existent sau sa va creati un cont. Trebuie sa faceti minim un deposit pentru a avea o balanta pozitiva a contului. Apoi sa intrati pe pagina de live betting a partidei respective, iar streamul se va incarca automat in partea dreapta a paginii.

În același timp, dorim să mulțumim portalului brasfutebol.com pentru ajutor la pregătirea acestui text

Știri relevante