Temple Tumble cand te duc la templu sa cuati castiguri

Temple Tumble cand te duc la templu sa cuati castiguri

Temple Tumble Megaways de Relax Gaming este un joc de proportii masive. Acesta este un slot extrem de volatil cu un RTP de 96,25%. O varietate de caracteristici neobisnuite reunesc acest joc, ceea ce il face o alegere potrivita pentru rolele mari si pentru cei care se bucura de un risc suplimentar. Se mandreste cu un design mai mare decat durata de viata, cu o retea cu 6 role, 6 randuri si 46.656 moduri enorme de a castiga. Continuati sa cititi pentru a gasi tot ce trebuie sa stiti despre Temple Tumble Megaways.

Relax Gaming ne duce intr-un oras pierdut, unde ajungem sa exploram un templu antic. Pietrele pretioase, artefactele si zeii antici sunt descrisi intr-o calitate 3D incredibila. Exista posibilitatea de a castiga pana la 776.770 de monede atunci cand invartiti rolele pe acest joc 6×6. In plus, puteti debloca pana la un mega 46.656 de posibilitati de castig.

Functia de rotiri gratuite va va conduce la o selectie de 3 jocuri bonus diferite. Fiecare runda bonus ofera un nivel de volatilitate diferit si recompense diferite. Rolele au, de asemenea, simboluri de blocuri de piatra care nu se platesc, ceea ce face mai mult o provocare pentru a atinge o rotire de succes. Odata ce ati facut acest lucru, veti trece la jocurile bonus plina de satisfactii.

Temple Tumble Megaways are un design neobisnuit care face jocul mai potrivit pentru jucatorii cu ceva mai multa experienta. Este posibil ca jucatorii incepatori sa nu-l gaseasca la fel de simpli ca majoritatea celorlalte jocuri de pe piata. Pentru jucatorii care sunt dispusi sa-si asume un risc, exista 776.770 de monede de luat. Comenzile jocului sunt situate sub role si aceasta include fila meniu din stanga. Utilizati fila meniu daca doriti sa accesati tabelul de plati.

Jocul, care este disponibil la majoritatea site-urilor de sloturi online de top, nu ofera linii de plata traditionale, asa ca trebuie sa ajustati dimensiunea pariului pentru a incepe. Puteti face o rotire de la 0,20 monede pana la maximum 100 de monede. Pur si simplu reglati comanda „Pariu” din stanga pentru a face acest lucru. Cand sunteti gata, puteti incepe jocul. Puteti face acest lucru chiar si de pe telefonul mobil. Jocul mobil functioneaza pe toate dispozitivele, inclusiv pe dispozitivele iOS si Android.

Acesta este un joc pentru jucatorii carora le place actiunea, riscul si ceva diferit de norma. Temple Tumble Megaways de Relax Gaming este o aventura palpitanta cu un design 3D de inalta rezolutie. Poate fi un slot foarte volatil, dar exista potentialul de a castiga pana la 776.770 monede masive. Aproape totul despre acest slot este neobisnuit, inclusiv grila 6×6, role in cascada si caracteristici bonus. Ca sa nu mai vorbim de masivele 46.656 posibilitati de castig. Verificati-l daca sunteti in cautarea unei experiente de joc noi si stimulante.

Știri relevante