Menu

Tempobet casa de pariuri tipic englezească

Tempobet casa de pariuri tipic englezeasca

TempoBet Sports este o casă de pariuri online care serveşte în principal piaţa turcă

Funcţionarea lor este activă din 2008 şi are sediul din Malta, dar este autorizat din Curacao. Pe lângă o carte sportivă, TempoBet oferă o secţiune financiară, cazinou, cazinou live, o loterie şi pariuri virtuale. Această recenzie va evalua toate aspectele serviciului cărţii de sport.

Datorită reglementărilor privind jocurile de noroc din Turcia, guvernul interzice regulat pariurile adreselor de site-uri web şi, prin urmare, TempoBet Sports îşi redirecţionează adesea site-ul şi adăugă numere la sfârşit (cum ar fi TempBet50.com), pentru a se asigura că clienţii îşi pot accesa serviciul – este în esenţă un joc de pisică şi şoarece cu autorităţile.

Site-ul este destul de elementar şi se află pe partea stângă a păgânii, pe rezoluţii mai mari ale ecranului. O temă albastră, albă şi gri este folosită şi lista sporturilor poate fi găsită în partea stângă a paginii. Pieţele secundare tind să fie listate în funcţie de tara şi de liga individuală, ceea ce facilitează navigaţia şi există o bară de „căutare a pariurilor” utilă, unde clienţii îşi pot găsi rapid piaţa/echipa/evenimentul. În centrul paginii, sunt cele mai importante momente ale pariurilor şi pariurile live pentru o varietate de sporturi diferite. Pariul de pariuri poate fi găsit în partea dreaptă a paginii, împreună cu promoţii şi link-uri către diferite zone ale site-ului.

TempoBet are o secţiune extinsă de statistici care acoperă toate sporturile disponibile pe site-ul lor web

Clienţii se pot uita la forma recentă, cap la cap, program şi multe altele, ajutându-i să ia decizii de pariere mai informate.

Vizitarea site-ului web TempoBet Sports de pe un dispozitiv portabil va solicita automat pagina să se încarce în formatul mobil. Limba poate fi schimbată în colţul din dreapta sus pentru ecran, iar clienţii pot paria pe sport, atât înainte de meci, cât şi în direct şi pot juca ruletă. Aplicaţia mobila este intuitiva şi sensibilă.

În total, TempoBet Sports are 21 de sporturi diferite pentru a paria şi au şi o secţiune „specială”, care oferă cote de politica etc. Curse de cai sunt anunţate în partea dreapta a paginii, dar, din păcate, acţiunea este doar virtuală.

Desigur, fotbalul în cel mai popular sport. Nu exista evenimente minore reale, dar sporturile precum baschetul, fotbalul pe plajă şi polo de apa au toate preţurile la concurenţă.

Acoperirea de fotbal este solidă, cu cote disponibile pentru 37 de tari din întreaga lume. Tariful turcesc este listat în vârf, dar la momentul scrierii, nu a existat decât un post ante care a pariat pe Super Lig. Profunzimea acţiunii engleze este impresionantă, cu şanse la jocuri la fel de scăzute ca diviziunile Evo-Stik Nord şi Sud Premier (nivelurile 7-8). Fotbalul german este, de asemenea, bine reprezentat, cu cote pentru toate ligile de vârf şi competiţiile de amatori Regionalliga Bavaria şi Oberliga Westfalen.

Probabil ca ar putea fi aşteptat mai bine de la secţiunea de baschet. Pe lângă concurenta internaţională, exista 8 tari acoperite, printre care SUA, Argentina, Brazilia, Franta, Japonia, Mexic, Polonia şi Coreea de Sud. Fiecare meci din NBA are, de obicei, aproximativ 45-50 de pariuri în plus, care este din nou categoric spre topul industriei. Hocheiul pe gheaţă acoperă, de asemenea, 8 tari şi internaţionale, iar meciurile au de obicei aproximativ 32 de pariuri suplimentare. În timp ce numărul de tari acoperite este departe de a fi extins, posibilităţile de pariere pentru fiecare meci trebuie să fie aplaudate.

Știri relevante