Menu

Tempobet casa de pariuri tipic englezeasca

Tempobet casa de pariuri tipic englezeasca

TempoBet Sports este o casa de pariuri online care serveste in principal piata turca. Functionarea lor este activa din 2008 si are sediul din Malta, dar este autorizat din Curacao. Pe langa o carte sportiva, TempoBet ofera o sectiune financiara, cazinou, cazinou live, o loterie si pariuri virtuale. Aceasta recenzie va evalua toate aspectele serviciului cartii de sport.

Datorita reglementarilor privind jocurile de noroc din Turcia, guvernul interzice regulat pariurile adreselor de site-uri web si, prin urmare, TempoBet Sports isi redirectioneaza adesea site-ul si adauga numere la sfarsit (cum ar fi TempBet50.com), pentru a se asigura ca clientii isi pot accesa serviciul – este in esenta un joc de pisica si soarece cu autoritatile. Site-ul este destul de elementar si se afla pe partea stanga a paginii, pe rezolutii mai mari ale ecranului. O tema albastra, alba si gri este folosita si lista sporturilor poate fi gasita in partea stanga a paginii. Pietele secundare tind sa fie listate in functie de tara si de liga individuala, ceea ce faciliteaza navigatia si exista o bara de „cautare a pariurilor” utila, unde clientii isi pot gasi rapid piata / echipa / evenimentul. In centrul paginii, sunt cele mai importante momente ale pariurilor si pariurile live pentru o varietate de sporturi diferite. Pariul de pariuri poate fi gasit in partea dreapta a paginii, impreuna cu promotii si link-uri catre diferite zone ale site-ului.

TempoBet are o sectiune extinsa de statistici care acopera toate sporturile disponibile pe site-ul lor web. Clientii se pot uita la forma recenta, cap la cap, program si multe altele, ajutandu-i sa ia decizii de pariere mai informate.

Vizitarea site-ului web TempoBet Sports de pe un dispozitiv portabil va solicita automat pagina sa se incarce in formatul mobil. Limba poate fi schimbata in coltul din dreapta sus pentru ecran, iar clientii pot paria pe sport, atat inainte de meci, cat si in direct si pot juca ruleta. Aplicatia mobila este intuitiva si sensibila.

In total, TempoBet Sports are 21 de sporturi diferite pentru a paria si au si o sectiune „speciala”, care ofera cote de politica etc. Curse de cai sunt anuntate in partea dreapta a paginii, dar, din pacate, actiunea este doar virtuala.

Desigur, fotbalul in cel mai popular sport. Nu exista evenimente minore reale, dar sporturile precum baschetul, fotbalul pe plaja si polo de apa au toate preturile la concurenta.

Acoperirea de fotbal este solida, cu cote disponibile pentru 37 de tari din intreaga lume. Tariful turcesc este listat in varf, dar la momentul scrierii, nu a existat decat un post ante care a pariat pe Super Lig. Profunzimea actiunii engleze este impresionanta, cu sanse la jocuri la fel de scazute ca diviziunile Evo-Stik Nord si Sud Premier (nivelurile 7-8). Fotbalul german este, de asemenea, bine reprezentat, cu cote pentru toate ligile de varf si competitiile de amatori Regionalliga Bavaria si Oberliga Westfalen.

Probabil ca ar putea fi asteptat mai bine de la sectiunea de baschet. Pe langa concurenta internationala, exista 8 tari acoperite, printre care SUA, Argentina, Brazilia, Franta, Japonia, Mexic, Polonia si Coreea de Sud. Fiecare meci din NBA are, de obicei, aproximativ 45-50 de pariuri in plus, care este din nou categoric spre topul industriei. Hocheiul pe gheata acopera, de asemenea, 8 tari si internationale, iar meciurile au de obicei aproximativ 32 de pariuri suplimentare. In timp ce numarul de tari acoperite este departe de a fi extins, posibilitatile de pariere pentru fiecare meci trebuie sa fie aplaudate.

Știri relevante