Menu

Teoria urmăririi arma secretă în pariurile pe cursele de cai

Teoria urmaririi arma secreta in pariurile pe cursele de cai
Nu exista o ştiinţă exactă pentru a câştiga bani pe pariu, dar cu siguranta îţi poţi îmbunătăţi şansele de a te îndepărta de un câştigător pe termen lung cu un management inteligent al banilor şi plasarea pariului. Cheia pentru a-ţi limita pierderile în zilele proaste este să ai un punct în care să te îndepărtezi, nu ar trebui să pariezi niciodată pe Ieşi din miză, termenul colocvial de urmărire în ultimul.

Pariurile pe cursele de cai sunt dificile

Alte lucruri importante în obţinerea unui profit pe pariurile de curse este găsirea celor mai bune cote pentru alergătorul ales, un diferenţial de 30 de bani intre pariuri ar putea fi diferenţa dintre o zi pozitivă şi cea negativă. Folosiţi servicii precum motorul nostru de comparare a cotelor, care va permite să comparaţi preturile alergătorilor de la fiecare întâlnire TAB din Australia şi de la multe întâlniri de cursa de peste mări.

Doar pentru ca un cal este fiica lui Black Caviar sau pentru ca are un nume care se potriveşte cu celebritatea preferată sau pentru ca doriţi să-l susţineţi din cauza unei alte ciudăţenii cu acesta, nu face din acesta un pariu inteligent. Nu cădea în greşeli emoţionale, şansele de curse de cai se îmbunătăţesc dramatic dacă va bazaţi deciziile pe fapte şi statistici, mai degrabă decât pe simţurile şi prezentele intestinale.

Teoria urmăririi

Fie ca eşti credincios sau sceptic, teoria urmăririi are cu siguranta fanii săi. Pe scurt, teoria Urmăririi îi spune jucătorului să-şi dubleze pariul după fiecare pierdere. În jocurile de noroc de cazinou este cunoscut sub numele de teoria Martingale. Exista câteva reguli stricte pe care trebuie să le urmaţi pentru a avea orice şansă de a utiliza cu succes această teorie. De asemenea, trebuie să fiţi conştienţi de lucruri precum limitele pariului şi să ieşiţi din punctul în care spuneţi: suficient este, mâine este o nouă zi şi să va resetaţi strategia, reducându-vă pierderile.

Pariul pe cursele de cai poate fi un câmp minat pentru cei neiniţiaţi, aveţi atât de multe variabile, cum ar fi eroarea umană, condiţiile de cale, vremea şi, desigur, natura temperamentală a cailor înşişi.

Pariubet.ro intenţionează să ofere ghiduri clare şi concise pentru a completa strategiile de pariuri existente, precum şi pentru a le oferi novicilor un ajutor şi îi va ajuta să obţină profit atunci când pariază pe sportul regilor.

În esenţă, cel mai important lucru pentru a deveni un jucător de curse de cai mai bun este acela de a-ţi stabili limite sau reguli privind gestionarea banilor. Lucruri precum parierea doar un anumit procent din fondul dvs. bancar sunt esenţiale.

Incearca la Fortuna pariurile pe cursele de cai

Când deschidem un eveniment sportiv, vom vedea toate opțiunile sub un singur site. Dezavantajul aici este că nu putem alege pariurile din categorii de diferite opțiuni de pariere. Lucrul bun este că există multe opțiuni bune de pariere din care să alegeți. Pentru diverse evenimente, există sute de opțiuni de pariere din care să alegeți de pe acest link https://pariubet.ro/recenzie/efortuna/.

Avem, de asemenea, capacitatea de a ne controla biletele foarte ușor; puteți alege dintre biletele dvs. și puteți vedea până la 4 bilete diferite în același timp.

Pentru funcționare, site-ul de pariuri are licență de la Ministerul Ceh de Finanțe și ONJN din România, organisme de reglementare din Slovacia și Polonia, care reglementează și site-ul de pariuri în fiecare jurisdicție respectivă. Există o criptare SSL de 128 de biți pe site, care oferă securitate activă pentru tine și informațiile tale de pe site-ul de pariuri.

Știri relevante