Menu

Terminalele de pariuri sportive sau sloturile

Terminalele de pariuri sportive sau sloturile

Aceia dintre voi care joaca regulat sloturi online, se pot intreba care sunt diferentele mari dintre ele si tipurile de jocuri pe care le puteti juca pe TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-uri. La urma urmei, asezandu-te la un terminal din magazinul unei case de pariuri, vei vedea ca optiunile ruletei vin ca o optiune, precum si nenumarate jocuri de tip slot care arata similar cu omologii lor de cazinou online. Raspunsul la aceasta intrebare este ca diferentele majore dintre cele doua tipuri de joc pot fi gasite „sub capota”.

Una dintre cele mai mari diferente este procentul Return to Player, cu sloturi on-line decente care se intorc adesea undeva intre 96 si 98%. Comparati-l cu 90 – 94% RTP de terminale de pariere cu cote fixe si veti vedea diferenta imediat. Chiar si 97% RTP din ruleta nu este la fel de bun ca cele mai bune sloturi online pe care le veti putea gasi daca priviti in jur.

De asemenea, sloturile online ofera mult mai multa varietate in ceea ce priveste cat de mult veti putea paria. Puteti gasi jocuri care ofera linii de miza de doar 1p sau pot ajunge la 250 de lire sterline. Cautati in jur si veti putea gasi un slot care se potriveste exact cu ceea ce cautati. Cu terminale de pariuri sportive-urile nu exista niciun fel de flexibilitate, avand in vedere ca participatia minima este de obicei 1 GBP si maxima este de 100 GBP. Acest lucru se reflecta si in plati, terminalele de pariuri fixe fiind limitate la maximum 500 de lire sterline, in timp ce sloturile online pot avea atasate jackpoturi progresive care pot plati pana la milioane de lire sterline.

Daca va iubesc sloturile si v-ati gandit daca sa incercati sau nu TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urile, atunci poate doriti sa va ganditi mult si mult inainte de a face acest lucru. Numai volumul propriu de alegere ar trebui sa va indrume catre sloturile online, cazinourile decente oferind mii de optiuni de joc. Terminale de pariere cu cote fixe, ofera, intre timp, aproximativ cincizeci de jocuri.

De asemenea, veti constata ca, daca lucrurile devin un pic prea mari pentru dvs. si va jucati cu mai multi bani decat va puteti permite, veti putea exclude sa va jucati mult mai usor pe sloturile online decat cu TERMINALE DE PARIURI SPORTIVE-urile. Asta nu inseamna ca nu veti putea sa o faceti intr-o rezervare, ci doar ca sistemul este configurat pentru a-l face mai simplu online.

De remarcat ca noua taxa mai mare pentru jocurile online ar putea reduce aceste rate de plata in viitor, ceea ce le va apropia de 90-95%, cu toate ca mai aveti mai multe optiuni online.

Știri relevante