The Asp of Cleopatra un slot despre intimitatea zeitei

Dispunand de cinci role si 25 de linii de plata, The Asp of Cleopatra de la Red Rake Gaming este un slot de top. Functiile bonus multiple ale jocului includ doua jocuri wild, multiplicatori, rotiri gratuite si respins, împreuna cu un minijoc interesant cu roti bonus.

Pentru a juca Aspectul Cleopatrei, trebuie sa plasati un pariu minim de 0,01 credite pe fiecare linie de plata sau un minim de 0,25 credite pe rotire. Pariul maxim este de 200 de credite pe rotire sau de opt credite pentru fiecare linie de plata. Dupa ce ati stabilit pariul, puteti face clic pe rotire sau puteti activa functia de redare automata care va permite sa rotiti rolele de pana la 100 de ori automat.

Pentru a obtine o victorie atunci cand jucati acest joc de sloturi gratuite, trebuie pur si simplu sa aterizati trei, patru sau cinci simboluri potrivite pe o linie de plata care ruleaza de la stanga la dreapta, sau doua simboluri potrivite si un simbol salbatic. Exista o defalcare completa a tuturor platilor din tabelul de plata al jocului, care poate fi accesat facand clic pe fila informatii.

Plin de caracteristici bonus distractive, jocuri salbatice si un mini-joc cu o roata de noroc si respins, Asp of Cleopatra ofera distractie non-stop si divertisment pentru jucatorii care cauta cele mai bune sloturi online gratuite.

Exista atat de multe modalitati de a-ti creste potentialul de castig în Asp din Cleopatra, cu salbaticia Cleopatra doar la început. Aceasta regina egipteana poate înlocui orice simbol standard si poate aparea ca stivuita.

Asp of Cleopatra are, de asemenea, o caracteristica de respin, care intra în joc în mod regulat. Cu fiecare combinatie castigatoare care se formeaza pe role, simbolurile castigatoare dispar si sunt înlocuite cu simboluri noi. Acest lucru poate duce la formarea de combinatii castigatoare suplimentare, cu raspunsuri care apar pana cand nu castiga noi castiguri. Cu fiecare respin, aspmetrul urca mai sus, apropiindu-va de recompense si mai bogate.

În bonusul de rotiri gratuite, care este declansat prin umplerea contorului de respins pentru a depasi cele trei zerouri, veti fi recompensat cu 10, 20, 30 sau 50 de rotiri gratuite la un moment dat. Puteti declansa rotiri gratuite suplimentare pana la maximum 1.000; ca un alt avantaj, simbolul ASP actioneaza ca un al doilea simbol salbatic în aceasta runda.

Nu în ultimul rand este bonusul Roata Zeilor, care se activeaza atunci cand aterizati trei icoane bonus oriunde pe role simultan. Veti fi dus la un al doilea joc de ecran în care va trebui sa alegeti între zeii Anubis si Horus, care sunt reprezentati pe roata printr-o culoare diferita. Roata este apoi rotita si vi se va acorda un multiplicator si o alta sansa de a roti daca zeul dvs. este cel care corespunde cu sectiunea castigatoare de pe roata. Puteti continua sa va rotiti pana cand atingeti un multiplicator de 100 de ori, iar jocul se termina atunci cand zeul dvs. nu castiga.

Știri relevante