The Dark Knight trece si el pe ecranele jocurilor de slot

Istoria din spatele Cavalerului Intunecat este cu adevarat ceva la care probabil nu v-ati astepta. Exista un slot numit Lord of the Rings care se baza pe celebra trilogie a lui Peter Jackson. Dar, din motive care nu au fost inca precizate, Microgaming a decis sa inlocuiasca Lord of the Rings cu The Dark Knight. Aceasta inlocuire a fost ceva pe care multi oameni nu l-au luat foarte bine, deoarece Lord of the Rings a reusit sa aduca multi jucatori pentru a juca pentru Microgaming. Deci, cum face intr-adevar inlocuirea in comparatie cu Lord of the Rings?

Cand am auzit pentru prima data ca Cavalerul Intunecat inlocuieste Domnul Inelelor, stiam deja ca era mai mult decat important sa fie cat se poate de bun. Si bine … Exact asta este Cavalerul Intunecat. Slotul este creat atat de frumos, in timp ce urmeaza o tema foarte populara, care are o multime de fani in spate. Castigurile medii sunt mari, tema este executata corect pentru a satisface orice fan Batman si totul functioneaza intr-un echilibru perfect. Jackpoturile sunt o atingere finala care face ca jocul sa merite totul. Sansa de a castiga sute de mii de dolari iti face intr-adevar pompa de adrenalina ca un put de petrol. Dark Knight este cu adevarat un joc caruia nu ii lipseste niciun lucru.

Simbolurile wild sunt probabil cel mai cunoscut bonus de slot existent. Principiul din spatele acestuia este foarte simplu. Este un simbol care poate inlocui orice alt simbol din joc, cu exceptia simbolurilor Scatter.

Bonusul Scatter este activat obtinand trei sau mai multe simboluri Scatter intr-o singura rotire. Acest lucru va va acorda 15 rotiri gratuite, care vor avea un multiplicator de 2x. Aceste rotiri gratuite nu pot fi retriggerate, dar exista cateva adaugari frumoase, cum ar fi Stacked Wilds incluse.

Batman sau Joker este o caracteristica care este declansata aleatoriu. In timpul acestei functii, vor aparea Batman sau Joker si veti obtine o castigatoare aleatorie. Poate fi un castig de moneda sau un multiplicator.

Roata Jackpot este ceea ce face din The Dark Knight un astfel de slot uimitor. Acest bonus este declansat aleatoriu, desi cu cat pariati mai mult, cu atat sunt mai mari sansele de a obtine un jackpot. Cand roata Jackpot este activata, veti avea sansa sa obtineti unul dintre cele patru jackpot-uri progresive. Cel mai mare jackpot incepe deja de la 1 000 000 de monede, ceea ce inseamna ca merita sa fie urmarite!

Cavalerul intunecat este un slot modern care a fost supus unei cantitati uriase de stres cand a fost lansat pentru prima data, dar, pentru a fi corect, a reusit, de asemenea, sa zdrobeasca complet toate asteptarile si a fost chiar mai bun decat se astepta. Acest slot este capabil sa ofere tot ce este necesar pentru un slot bun – are un RTP ridicat, o multime de bonusuri, un jackpot progresiv imens si o tema draguta care face experienta completa.

Știri relevante