The Dog House sau suprizele slots din cusca unui catel

Pragmatic Play isi continua strategia pentru lansarea agresiva a sloturilor lor. Saptamana dupa saptamana, un nou slot iese din ele pentru a multumi publicul entuziast al sloturilor. In general, sloturile lor au fost de o calitate excelenta si destul de multe dintre ele apar in partea de sus a celor mai populare liste de sloturi de pe cazinourile online. Va fi acelasi cont pentru lansarea lor viitoare The Dog House?

La prima vedere, jocul arata destul de generic, ca de obicei pentru sloturile Pragmatic Play. In casa masiva a cainilor, vedem o gramada de caini si diversele lor accesorii in locul simbolurilor. Desi trebuie sa recunosc, coloana sonora este destul de tampita, mai ales in jocul bonus. Designul jocului, in general, este destul de relaxat, comic si desen animat. Dar aceste componente de design nu fac nici o distragere de la miezul jocului.

Acum, exista un total de 11 simboluri – patru cu valoare ridicata, doua cu valoare medie si cinci cu valoare mica. In plus, exista si simbolul wild multiplicator, la care vom ajunge putin si simbolul scatter. Primele sunt legate de caini, exista oase, un cvartet de caini si un Doberman, care este cel mai bine platit simbol si va va acorda miza de 37,5 ori daca o atingeti pe o linie de plata. In afara de asta, slotul Dog House are un layout Pragmatic standard de grila cinci cate trei cu 20 de linii de plata fixe. In plus, acest joc are o volatilitate ridicata, dar nu cea mai mare volatilitate de acolo. Cu un RTP de 96,51% si castigul maxim, potentialul este setat la 6750X, slotul Dog House se pozitioneaza undeva in intervalul de volatilitate mediu-inalt in actualitate. De asemenea, dimensiunea pariului variaza de la 0,20 € la 100 €.

O componenta de baza in slotul Dog House este caracteristica Multiplier Wilds. Multiplicatorii sunt setati fie la 2X, fie la 3X. Mai mult, pot ateriza doar pe rolele 2, 3 si 4. Wild-urile apar la intamplare, atat in ​​jocul de baza, cat si in jocul bonus de rotiri gratuite. Multiplicatorul se aplica tuturor castigurilor la care sunt conectate salbaticele.

In plus, daca exista mai multe multiplicatori salbatici intr-o combinatie castigatoare, multiplicatorii sunt rezumati. In timp ce, daca ar fi inmultiti, ar fi mult mai impresionanti, asa cum este cazul lui Jammin ’Jars. Dar insumarea multiplicatorilor este absolut rezonabila pentru un slot ca acesta.

Acum, bonusul poate parea putin mai interesant decat jocul de baza. Rotirile gratuite pot fi declansate prin colectarea simbolului bijuteriei pe rolele 1, 3 si 5. Dupa aceea, jucatorului i se arata noua butoaie separate care contin optiuni de una, doua sau trei rotiri gratuite. Apoi, un caine invarte butoaiele, fiecare oprindu-se unul cate unul pentru a determina in final cantitatea totala de rotiri gratuite acumulate. Acestea pot varia de la 9 la 27 de rotiri gratuite. De asemenea, acest lucru este in intregime aleatoriu si nu este in niciun caz o caracteristica a jocului de noroc. Poate ca Pragmatic Play a incercat sa faca o rasucire a caracteristicilor populare ale jocurilor de noroc gratuite.

Știri relevante