The Explorers in cautare de aventuri la sloturi de casino

Slotul Explorers este, desigur, un slot machine foarte unic, asa cum veti afla mai jos, dar ati putea dori sa jucati tot felul de diferite sloturi online si daca aflati cum functioneaza simbolurile aleatorii ale tamburului salbatic, deoarece multe sloturi au o astfel de tambur simboluri atasate rolelor lor.

Primul lucru pe care trebuie sa-l spun despre sloturile proiectate de EGT, dintre care unul este jocul slot Explorers, este ca nu numai ca te poti bucura si te blochezi sa il joci online, dar o multime de aplicatii de cazino au acum si acel slot. .

Fiind un slot disponibil si ca slot pentru bani reali, unde toate castigurile si pierderile vor fi reale, dar si un slot pe care il puteti testa cu ajutorul unei versiuni in modul demo al slotului, apoi luati in considerare jocul gratuit initial.

Procentul de plata al acelui slot fiind stabilit la o suma decenta, dupa cum puteti vedea mai jos, impreuna cu fiecare dintre urmatoarele caracteristici, cred ca v-ati putea incalzi foarte repede si il puteti castiga foarte mult daca alegeti sa joaca-l si pe bani reali.

Oamenii au dorit intotdeauna sa exploreze lumea, sa gaseasca noi pamanturi, comori antice. Astfel de oameni sunt numiti exploratori, iar slotul online al EGT este despre acei oameni. Slotul gratuit Explorers cu 5 role si 15 linii de plata are o multime de caracteristici bonus, care ii vor ajuta pe jucatori sa castige premii mari. Jocul de noroc „ghiceste culoarea cartii ascunse”, rotiri gratuite, simboluri speciale Wild si Scatters cu jackpot progresiv te vor ajuta sa castigi pana la 5000 de monede.

Daca reusiti sa localizati o insula pustie, veti putea sa o explorati gratuit si sa incarcati nava cu obiectele pe care le descoperiti pe ea. Acest joc interesant de rotiri gratuite incepe odata ce aterizati simbolul insulei pustii (Scatter) pe a treia, a patra si a cincea rola in timpul aceleiasi rotiri, cu o multime de rotiri gratuite si chiar un bonus multiplicator care va rasplateste pentru descoperire!

Veti descoperi un sortiment de jurnale pe care trebuie sa faceti clic, fiecare dintre ele dezvaluind un numar de rotiri gratuite sau multiplicator crescut care se acumuleaza pana cand faceti clic pe jurnalul care afiseaza un mesaj „incepe rotiri gratuite”. Veti primi minimum 10 rotiri gratuite cu maximum 25 de oferte, plus bonusul multiplicator incepe de la 1x, dar poate creste pana la 5x pentru castiguri senzationale. In plus, rotirile gratuite pot fi retriggerate prin aterizarea simbolului Scatter pe ultimele trei role in timpul aceleiasi rotiri – cu siguranta merita sa descoperiti insulele!

Știri relevante