The Mask of Zorro acest personaj nu putea lipsii la slot

The Mask of Zorro acest personaj nu putea lipsii la slot

The Mask of Zorro de la Playetch este un slot online cu varianta medie pana la mare, cu 40 de linii de plata, 5 role si plateste un jackpot non-progresiv de 1.000 de monede. Se bazeaza pe filmul blockbuster cu acelasi nume din 1998, care îl prezenta pe carismaticul Antonio Banderas în rolul eroului mascat mexican ‘Zorro’, Catherine Zeta-Jones si Anthony Hopkins.

Dezvoltatorul a condimentat jocul cu o caracteristica „Mark of Zorro” care este declansata aleatoriu în timpul jocului principal – Zorro îsi lasa amprenta care adauga înca 10 salbatici la role. Exista si un „Bonus secret pestera” în care jucatorii trebuie sa aleaga lumanari pentru a dezvalui 15 rotiri gratuite cu multiplicatori. În timpul rotirilor gratuite se poate castiga o cantitate nedeterminata de rotiri gratuite. Ceea ce face ca aceasta caracteristica sa fie si mai spectaculoasa este ca 10 role sunt adaugate la role, puteti castiga pana la 3.000 de ori pariul pe o singura rotire gratuita!

Cea mai mica miza pe rotire este de 40 de pence pana la 400 GBP, sloturile pot fi jucate pe computerele desktop si dispozitivele mobile de la cazinourile online din Marea Britanie. Simbolurile de pe role sunt Zorro (Antonio Banderas), Elena Montero (Catherine Zeta-Jones), Don Viego de la Vega (Anthony Hopkins), Capitanul Harrison Love (Matt Letscher), Don Rafael Montero (Stuart Wilson) si simbolul salbatic ( Zorro). Natura salbatica este cel mai profitabil simbol al lotului, 5 dintre acestia la pariul maxim pe o linie de plata activa platesc 1.000 de monede. Al doilea simbol cu ​​cea mai mare valoare este Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins), loveste 5 dintre ele si vei pune la buzunar 500 de monede (12,5 ori miza ta).

Cea mai mica dimensiune a monedei este de 0,1 pana la 10. Slotul are o coloana sonora care se potriveste temei ca o manusa, functia Auto Play roteste rolele de 10 pana la 99 de ori automat, în timp ce modul Turbo roteste rolele mai repede. Principalele caracteristici bonus sunt rotirile salbatice, gratuite, cu salbatici si multiplicatori de pana la 3x.

Bonusul de rotiri gratuite Secret Cave este jucat atunci cand Suportul pentru lumanari apare pe rolele 1, 3 si 5. Se deschide un nou ecran care dezvaluie 6 lumanari, aici trebuie sa alegeti 2 lumanari pentru a dezvalui rotirile gratuite si multiplicatorul. Initial, 5 rotiri gratuite sunt acordate cu un multiplicator de 1x, daca este vorba de 2 multiplicatori, vor fi acordate 5 rotiri gratuite cu un multiplicator de 3x sau puteti atinge 15 rotiri gratuite în cazul în care multiplicatorul pentru fiecare victorie de rotire gratuita este 1x. Exista o alta optiune care elimina 10 rotiri gratuite cu castiguri multiplicatoare de 2 ori (dubleaza toate platile).

Caracteristica Mark of Zorro este declansata aleatoriu în timpul rotirilor gratuite. Aceasta este o caracteristica extraordinara, deoarece jucatorii pot primi înca 10 salbatice. Cand simbolul bonus se lanseaza pe rolele 1, 3 si 5, acesta declanseaza din nou functia, oferindu-va înca 5 rotiri gratuite. Retineti ca se poate castiga o cantitate nelimitata de rotiri gratuite.

Știri relevante