The Sword and The Grail prin sabie si foc la rotiri gratis

The Sword and The Grail prin sabie si foc la rotiri gratis

Sword and the Graal este un slot video cu cinci role, trei randuri si 20 de linii fixe de plata. Castigurile sunt acordate pentru trei pana la cinci simboluri potrivite pe o linie numai de la stanga la dreapta. Redabil pe desktop sau dispozitive mobile, dimensiunile pariului variaza de la 0,10 la 100 de credite pe rotire. Jocul este extrem de volatil (10/10), cu un RTP de 96,53%. Unele cazinouri vor oferi jocul cu o setare RTP mai mica de 94,50%, asigurati-va ca cititi fisierul de ajutor pentru a afla ce versiune veti juca.

Ma intreb uneori ce ar spune regele Arthur stiind ca este destul de obisnuit pe rolele sloturilor video. Ca de obicei, aveti puternicul castel Camelot cu munti indepartati care servesc drept fundal pentru o fereastra complexa de joc, in timp ce regele insusi impreuna cu Lancelot, Lady Guinevere si Merlin domina pe role. Intrucat am avut doar o foaie de joc disponibila pentru recenzie, nu putem confirma ce audio Play’n GO a incorporat in joc, dar o vom adauga cat mai curand posibil.

Echipa de design a depus eforturi pentru a crea un aspect autentic care intra in cele mai mici detalii. Luati simbolurile cu valoare redusa, unde de obicei vedem regale normale de carti de la 10 la A, acestea apar pe acest slot gravat pe monede medievale si acordati de 2x la 4x pariul pentru un singur cinci de un fel. Sunt urmate de Merlin, Lancelot, Lady Guinevere si regele Arthur la nivel inalt. Hit cinci pe o linie pentru a castiga 7,5x la 25x miza ta.

Graalul (practic o cupa medievala care promite tinerete vesnica si fericire daca ai norocul sa bei din ea) actioneaza ca salbaticie, inlocuind toate simbolurile obisnuite. Este, de asemenea, cel mai bine platit cu 50 de ori pariul dvs. pentru un singur cinci de un fel. Asa cum era de asteptat, Excalibur, legendarul sabie al regelui Arthur este imprastiat pe acest slot.

Graalul va fi intr-adevar motivul momentelor fericite, deoarece este cheia pentru mega victorii in jocul de baza si rotiri gratuite. Loviti o combinatie castigatoare care contine graalul salbatic in jocul de baza si veti beneficia aleatoriu de un multiplicator x2, x5, x10 sau chiar un multiplicator x100. Retineti insa ca mai mult de un wild cu un multiplicator intr-un combo nu vor fi inmultiti unul cu celalalt. Asezati cinci salbatici pe o linie cu multiplicatorul maxim si veti avea primul moment fericit in acest slot, deoarece va plati pariu masiv de 5.000 de ori.

A doua oara cand Graalul poate fi motivul serbarilor mari de castiguri vine in functia de rotiri gratuite pe mai multe niveluri. Veti avea nevoie de minimum trei imprastieri Sword pe role intr-o singura rotire pentru a o declansa, ceea ce va va duce la primul din cele patru niveluri catre multiplicatorul x100.

Pentru a avansa prin niveluri, va trebui sa colectati suficiente Sabii imprastiate inainte de a ramane fara rotiri gratuite. Veti obtine un start cu 3, 4 sau 5 sabii pentru declansarea rundei cu trei, patru sau cinci imprastieri. Fiecare nivel este finalizat inainte de urmatorul nivel superior.

Știri relevante