Thunder Struck 2 sa ne gandim la Thor si rotiri gratis

Thunder Struck 2 sa ne gandim la Thor si rotiri gratis

Jocul de cazino Thunderstruck II a fost introdus initial de Microgaming in lumea jocurilor in 2003 ca ​​slot Thunderstruck. Faima sa s-a raspandit ca un foc in comunitatea jocurilor online, castigandu-i o reputatie de cel mai bun joc de cazino online.

Acum, Microgaming a reusit din nou prin introducerea Thunderstruck II renovat, care se hotaraste sa ofere jucatorilor sai o experienta de joc palpitanta imbunatatita. Aceasta noua continuare a jocului vine cu recompense interesante si mari, functii noi si mai multe optiuni de joc.

Jocul ofera jucatorilor sai 121.500 de optiuni pentru castigarea premiilor si rata de revenire la jucator de 96.65%. Daca reusiti sa achizitionati trei ciocane de la Thor, veti avea ocazia sa va alaturati legendarei Great Hall of Spins. Aici primiti rotiri gratuite, ceea ce va mareste veniturile si va ofera patru runde bonus.

Acest joc este in format Full HD cu efecte sonore infricosatoare. Jocul de cazino Thunderstruck II are cinci role, ceea ce ofera jucatorilor 243 de modalitati de castig. Exista o caracteristica suplimentara cunoscuta sub numele de Wildstorm, care transforma rolele intr-un mod salbatic si va ofera mai multe oportunitati interesante de a face bani.

Thunderstruck II se bazeaza pe mitologia nordica cu patru zei care protejeaza camerele cu recompense mari. Acesti zei nordici sunt unici cu trasaturile lor incredibile individuale. Cei patru zei sunt Valkyrie, Loki, Odin si Thor.

Pentru a intra in Marea Sala a Famei la inceputul jocului, aveti nevoie de trei ciocane Thor. El este fiul lui Odin si este cunoscut ca zeul tunetului. El este cel mai mare cadou din joc, oferind jucatorilor pana la 25 de rotiri bonus gratuite. Multiplicatorii sai incep de la 2 la 5 pe caracteristica rolelor rulante.

Pentru a adauga jocului celor mai buni jucatori, jocul are caracteristica de realizare, care ii confera jucatorului un statut de aur. Jocul este disponibil pentru toate gadgeturile tehnologice moderne, de la desktopul simplu la tableta si telefonul mobil. Este personalizat pentru a se potrivi oricarui ecran, astfel incat sa puteti juca oriunde, chiar si in deplasare.

Odin este membru al Panteonului nordic si este conducatorul lui Asgard. El trimite corbi negri cunoscuti sub numele de Muninn si Huginn celor care aterizeaza bonusul corbului salbatic. Odin ofera jucatorilor sai 20 de rotiri bonus gratuite, aruncandu-si corbii. El ofera 2, 3 si 4 multiplicatori si, daca esti norocos sa faci ca cei 2 corbi sa zboare pe pamant, primesti 6 multiplicatori.

Știri relevante