Menu

Ţine evidenţa relutatelor tale la poker încă de la început

Tine evidenta relutatelor tale la poker inca de la inceput
Chiar şi cei mai cinstiţi şi mai capabili jucători de poker au tendinţa de a denatura adevărul despre rezultatele lor din sesiunile lor de poker.

De fapt, majoritatea jucătorilor de poker nici măcar nu au un bankroll fizic de poker – bani care sunt folosiţi doar pentru poker.

Banii lor sunt împărţiţi intre nevoile din viaţa reală şi jocul de poker.

Fără a păstra statistici, poate fi foarte uşor să pierzi urmele exact cât de bine te descurci la masa de poker.

Cât câştigi cu adevărat la Poker?

Jucătorii din buzunar ca aceştia sunt preocupaţi doar de două numere:

 • Suma de bani cu care vin în camera de poker.
 • Suma de bani cu care părăsesc sala de poker.

Cum să urmăriţi rezultatele pokerului

Dacă doriţi să nu sugeţi la poker, va trebui să ştiţi exact cât câştigaţi sau pierdeţi la un anumit joc sau limita.

Zdrobiţi 1 $ / 2 $ pentru 30 $ / ora, dar bateţi doar 2 $ / 5 $ pentru 15 USD pe ora? Poate fi un joc mai mare, cu mai mulţi bani în joc, dar dacă nu câştigi la fel de mulţi bani, de ce să-l joci?

În cele din urmă, trebuie să ştiţi exact unde va sunt punctele tari şi punctele slabe (da, aveţi puncte slabe).

Cum să păstraţi înregistrări de poker adecvate

Nu exista într-adevăr o modalitate corectă de a va păstra înregistrările. Singurul lucru care contează este ca păstraţi toate informaţiile de care aveţi nevoie pentru a obţine o perspectivă completă.

Alegeţi propria otrava:

 • Bloc de hârtie şi creion
 • Foaie de calcul Excel
 • Urmărirea statisticilor online
 • Aplicaţia de statistici iPhone (cum ar fi Hot Poker Log. Serios, este denumită Hot Poker Log)

Informaţia necesară:

 • Data
 • Timpul de începere
 • Sfârşitul timpului
 • Suma totală de buy-in-uri
 • Suma de retragere

Informaţii recomandate:

 • Limita jucată
 • Locaţie redată

Cu cât urmăriţi mai multe informaţii, cu atât veţi putea rula mai multe rapoarte. Unele rapoarte sunt mai valoroase decât altele.

Evitaţi locurile care va costa bani

Cel puţin ar trebui să ţineţi evidentă pentru cât aţi cumpărat şi cât aţi rămas, precum şi un total al câştigurilor sau pierderilor din toate timpurile.

Făcând un pas mai departe, ar trebui să urmăriţi lucruri cum ar fi când şi unde jucaţi şi în ce fel de adversari şi jocuri va aflaţi. Privind cu atenţie aceste statistici, veţi putea să va concentraţi asupra punctelor forte şi să evitaţi locurile care sunt costându-vă bani.

Obţineţi ideea de a lua câteva note într-un jurnal sau pe telefonul dvs. inteligent imediat după ce aţi terminat fiecare sesiune de poker. Apoi, săptămânal sau lunar, transferaţi aceste informaţii într-un program de foaie de calcul precum Excel.

Odată ce aţi luat înregistrări mai detaliate, Excel va va ajuta să organizaţi şi să analizaţi toate informaţiile.

888sportul nu se limitează în măsura în care sunt pariurile. Există o mulțime de cote care îl așteaptă pe pariorul dornic, inclusiv față în față, handicap, pariuri și competiție. Pot fi observate și pariuri mai ciudate, dar tind să fie exclusiv pentru anumite evenimente.

În plus, există piețe pentru aproape fiecare sport, iar pariorii nu ar trebui să fie opriți dacă au ratat să parieze înainte ca un eveniment să înceapă. Funcția impecabilă în joc acoperă și asta minunat.

În cele din urmă, 888sport (https://pariubet.ro/recenzie/888sport/) nu lasă partea în jos când vine vorba de servicii bancare. Cele mai legitime moduri, cum ar fi cardurile de debit și de credit, sunt prezentate pe casa de pariuri.

Portofelele electronice, cum ar fi Neteller, PayPal și Skrill sunt, de asemenea, disponibile, cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui bonus de bun venit, poate doriți să fiți cu ochii pe acestea, deoarece majoritatea tind să fie descalificate. Nu uitați să citiți condițiile bonusului, cunoscute sub denumirea de cerințe de pariere.

Știri relevante