Menu

Tipuri de bonusuri de loialitate existente

Bonus in numerar – Acestea sunt putin mai complicate, daca sunteti platiti in numerar bonus, acest lucru poate fi bun, deoarece va permite sa impartiti numerarul in mai multe pariuri. De asemenea, cash-ul promo este de asemenea returnat ca parte a castigurilor. Acestea vin cu mai multe restrictii decat pariurile gratuite, cu toate acestea, exista, de obicei, cote minime si trebuie sa pariati numerarul promo de mai multe ori pentru a-l converti in numerar real. Spunand ca puteti retrage bonusul in sine odata ce indepliniti cerintele.

Spune-te cu un pariu gratuit – Daca ai un jeton gratuit, il poti bloca pe un pariu cu cote mici pentru a te asigura ca ai cel putin bani sau poti sa te inapoiezi si sa mergi la liniile cu cote mai mari. Nu spun ca puneti pariuri stupide, dar, in general, cu jetoane gratuite, puteti la fel de bine sa mergeti pentru o linie care va va oferi randamente decente, macar sau mai mari. Daca mergeti cu adevarat mare (> 10/1), verificati ca nu exista limite maxime de cote sau castiguri.

Fii mai precaut cu un bonus – majoritatea bonusurilor sunt retragatoare, dar trebuie sa indrepti suma de mai multe ori pentru a o converti in numerar. Vor fi cote minime (de obicei 1/2 (1,50) sau mai multe), dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa innebuniti cu cote foarte mari. Daca aveti un bonus de 20 de lire sterline cu rol de 6x, sa zicem ca va trebui sa pariati 120 GBP bonus si castiguri pentru a va converti in numerar, o singura victorie 5/1 va va oferi suficiente fonduri pentru a face acest lucru. In general, va ajuta sa va impartiti bonusul pentru a va oferi cele mai bune sanse de a castiga pana la urma.

Miza bonusului nu se restituie – Exista un al treilea tip de bonus care devine mai comun, este mai mult ca un pariu gratuit, in conditiile in care miza nu este returnata si castigurile sunt platite in numerar si, astfel, se pot retrage. Totusi, aceste bonusuri ofera cel mai bun din ambele lumi atunci cand le puteti gasi pe masura ce evitati cerintele de pariere vazute cu bonusuri normale, dar puteti imparti bonusul in mai multe pariuri pe care nu le puteti face cu un pariu gratuit.

Știri relevante